VSAN organiseert verkiezingsdebat over sociale advocatuur

Met nog een krappe maand te gaan tot de Tweede Kamerverkiezingen, is de tijd van de verkiezingsdebatten aangebroken. Ook de Vereniging Sociale Advocatuur Nederland organiseert een debat. Dat vindt plaats ten kantore van De Brauw Blackstone Westbroek.

Delen:

beeld; Depositphotos

Het ‘grote VSAN verkiezingsdebat 2023’ wordt gehouden op 14 november, ruim een week voor de verkiezingen op 22 november. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder meer rechtsbescherming en het belang van de sociale advocatuur binnen het Nederlandse rechtsstelsel.

Juridische debaters

Na een inleiding door VSAN-voorzitter Reinier Feiner, gaan acht (kandidaat-)Kamerleden onder leiding van de advocaten Anne van Schaik en Rogier Scheltes in debat.
De deelnemers zijn Margreet de Boer (GroenLinks/PvdA), Don Ceder (ChristenUnie), Ulysse Ellian (VVD), Lilian Helder (BBB), Hülya Kat (D66), Marieke Koekkoek (Volt), Michiel van Nispen (SP) en Sandra Palmen (NSC). Zij zijn allemaal jurist. Op Kat, Koekkoek en Palmen na zijn alle debaters werkzaam geweest of nog werkzaam in de advocatuur.

Beperkt aantal plaatsen

Het debat wordt gehouden op de Zuidas, in het kantoor van De Brauw Blackstone Westbroek (dat door de VSAN hartelijk bedankt wordt voor de gastvrijheid). Naast advocaten zijn ook leden van de zittende en staande magistratuur welkom. Gezien het beperkte aantal plaatsen moeten geïnteresseerden zich vooraf melden via info@vsanadvocaten.nl

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven