Verzet tegen nieuwe koers beroepsorganisatie deurwaarders

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Een groot aantal deurwaarders is ernstig verontrust over de door de ingezette koers ten aanzien van een nieuwe verordening over de onafhankelijkheid van gerechtsdeurwaarders door de Ledenraad van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG). Zij hebben zich verenigd in ‘Het Genootschap van Onafhankelijke Gerechtsdeurwaarders’. Dat blijkt uit een persbericht van afgelopen woensdag.

Het Genootschap heeft onder alle leden van de KBvG al eerder een manifest verspreid. Zij pleit er voor te komen tot een nieuwe Verordening Onafhankelijkheid, waarbij de onafhankelijkheid van de gerechtsdeurwaarder uitdrukkelijk niet enkel wordt bevestigd doch tevens wordt gewaarborgd door participatie van derden strikt te verbieden.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top