Verzoek exploitatie Yab Yum afgewezen

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

De bestuursrechter te Amsterdam heeft vrijdag in voorlopige voorziening het verzoek om de exploitatie van Yab Yum voorlopig te mogen voortzetten, afgewezen.

De Burgemeester van Amsterdam en het Dagelijks Bestuur van het Stadsdeel centrum hebben groot belang bij onmiddellijke uitvoering van hun beslissing de exploitatievergunning niet te verlengen, en de drank –en horecavergunning in te trekken.

Aan de hand van de rapportage van het Landelijke Bureau bevordering integriteitsbeoordelingen door het openbaar bestuur (LBB) is aannemelijk gemaakt dat voortzetting van de exploitatie ertoe zou kunnen leiden dat de vergunning zal worden gebruikt om het begaan van strafbare feiten te faciliteren.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top