Vierde Mr. Rally groot succes

Delen:

MrRally2014-196-RchrisvanhoutsMeer dan 60 equipes reden afgelopen zaterdag mee in de Mr. Rally 2014. De rally, die zoals gebruikelijk werd georganiseerd ten bate van Lawyers for Lawyers (L4L), startte in Utrecht bij het hoofdkantoor van Mercedes-Benz en voerde onder zeer gunstige weersomstandigheden via het landgoed Mariënwaerdt naar het Betuwse Echteld. Het grootste deel van de deelnemers bestond uit advocaten, maar ook dit jaar deed een flink aantal bedrijfsjuristen mee aan de rally.

Grant Thornton, LeasePlan, JMS Textservice en Zandijk Letselschade Advocaten zorgden er voor dat ook dit jaar de opbrengst voor het grootste gedeelte naar Lawyers for Lawyers kon gaan. Traditiegetrouw stelt Kluwer Legal in het NJB en Mr. advertentieruimte ter beschikking waarmee L4L verder bekendheid aan de eigen activiteiten kan geven. Uit het verleden is gebleken dat hier een duidelijk aantrekkende werking van uitgaat richting potentiële donateurs en sympathisanten.

Na het welkomstwoord van Tom Schoute (Kluwer Legal), Krijn Jansen (Mercedes Nederland), Michiel van Kleef (Mr.) en Tony Vermeulen (L4L) was er de rijdersbriefing waarna de rally van start kon gaan. Mede dankzij het prachtige weer konden de kapjes van de cabrio’s direct open en kronkelde zich een glimmend lint van old- en newtimers, een enkele middenklasser en een paar echte racemonsters zich door met name het Betuwse landschap. Alle onderdelen van de klassieke rally waren vertegenwoordigd: bolletje-pijltje, de foto-speurtocht en het kaartlezen. Na een lange tocht werd gefinished bij restaurant Van Balveren in Echteld. Allerwege was er erg veel lof voor de afwisselende en uitdagende parcours waar organisator RallyEvents voor had gezorgd.

Bij de finish werden de rijders opgewacht door Walter Hendriksen, algemeen deken van de Advocatenorde. Voorafgaand aan de prijsuitreiking (winnaars zie hieronder) sprak hij nog enkele behartigenswaardige woorden over de staat van de rechtsstaat.

De winnaars van de Mr. Rally 2014 zijn:
Sportklassement: Daniel Santurio González & Carlo Kuiper (Croon Advocaten)
Tourklassement: Stan Robbers en Martin Eleveld (Heussen Advocaten)
2e prijs Marja Gorter en Adinda Hansman (LeasePlan)
3e prijs Jeroen Regouw en Theunis Medema (Clifford Chance)

Klik voor de foto’s van de rally hier.

Na de prijsuitreiking maakte een groot aantal deelnemers gebruik van de mogelijkheid om samen te dineren. Tijdens het diner werden de winnaars van de loterij bekendgemaakt waarvoor gedurende de gehele rally loten waren verkocht. Dankzij de inzet van Nauta Dutilh-advocaten Veerle Goudswaard en José Lindhout kon dit jaar een recordopbrengst worden genoteerd, namelijk ruim 4200 euro. De gehele opbrengst van de loterij gaat naar L4L.

Tijdens het diner is een deel van de prijzen van de loterij opgehaald. De overige winnende loten staan hieronder. De volgende sponsoren stelden prijzen ter beschikking BMW Nederland, Costume Limité, Kluwer Legal, Kluwer Opleidingen, Dialogue, ARABZADEH, Blanksma & Blanksma, fotograaf Chris van Houts, Cobra Museum, Restaurant Van Balveren, Restaurant La Viña, Toga-giftshop.com, WakaWaka, Wellness Fort Resort Beemster.

201 Dialogue, training ‘Timemanagement’
202 Toga-giftshop.com, zes borden en gebaksvorkjes
209 Cobra Museum, twee toegangskaartjes
211 BMW, BMW-magazine Oldtimer Archiv.com Collector’s edition
238 BMW, een compact safety training
301 Kluwer, Tekst & Commentaar BW
323 Kluwer, Tekst & Commentaar BW
414 Cobra Museum, toegangskaartje (incl. taart en koffie + catalogus)
442 BMW, BMW-magazine Oldtimer Archiv.com Collector’s edition
468 Restaurant La Viña, een mini-wijnproeverij voor twee personen met bijpassende pincho’s
485 Toga-giftshop.com, manchetknopen
498 Cobra Museum, toegangskaartje (incl. taart en koffie + catalogus)
520 Kluwer, training Kluwer Navigator voor zes personen (een dagdeel)
559 Cobra Museum, toegangskaartje (incl. taart en koffie + catalogus)
571 WakaWaka, WakaWaka Power
579 Blanksma & Blanksma, een professionele bedrijfsfilm of learningfilm
597 Kluwer, Nespresso Pixie
600 BMW, BMW-magazine Oldtimer Archiv.com Collector’s edition

Winnaars kunnen een foto van hun winnende lot met adresgegeven sturen naar info@mr-rally.nl

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven