Vijf advocatenkantoren winnen FD Gazellen Award

Delen:

Beeld bij FD Gazellen AwardBij de 600 bedrijven die een FD Gazellen Award hebben gewonnen, zitten dit jaar vijf advocatenkantoren. Eén daarvan is Rutgers & Posch uit Amsterdam. Met die prijs beloont het Financieele Dagblad de snelst groeiende bedrijven van 2016. Deelnemende bedrijven moeten de laatste drie jaar een omzetstijging van twintig procent geboekt hebben.

Bedrijven worden onderverdeeld naar bedrijfsgrootte en vestigingsregio. Per regio zijn er negen prijzen: goud, zilver en brons voor de categorieën klein (omzet tot 200.000 euro), middelgroot (omzet van 200.000 tot 30 miljoen euro) en groot (boven de 30 miljoen euro). In de tweede helft van november worden de winnaars bekendgemaakt tijdens vier regiobijeenkomsten. Er zijn 600 kanshebbers voor 36 prijzen.

Rutgers & Posch startte in 2013 met elf advocaten afkomstig van grote commerciële kantoren. “Inmiddels werken er 38 advocaten bij ons,” zegt partner client relations bij het bedrijf aan de Amsterdamse Herengracht. Bleeker schrijft het succes van Rutgers & Posch toe aan de manier van werken: “We gaan op een andere manier om met de klant. We leveren de kwaliteit van de Zuidas voor een eerlijke prijs.” Rutgers & Posch kende elk jaar een groei boven de 30 procent, met één keer een uitschieter van 40 procent.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven