Vijf nieuwe partners bij Van Benthem & Keulen

Delen:

Beeld: Pixabay

Advocaten- en notarissenkantoor Van Benthem & Keulen heeft per 1 januari 2018 vijf nieuwe partners benoemd – één equity partner en vier associate partners. Die laatste functie is nieuw bij het kantoor.

De nieuwe equity partner (aandeelhouder) is Mariël Vrielink (1974), bij het kantoor in dienst sinds 2008. Zij is binnen het notariaat gespecialiseerd in het algemene ondernemingsrecht met een speciale focus op de non-profit sector.

De vier nieuwe associate partners (nog geen aandeelhouder) zijn Petra klein Gunnewiek, Wouter Koelewijn, Anne Haverkort en Mervyn Odink. Advocaten Klein Gunnewiek (1980) en Koelewijn (1979) geven leiding aan het zorgteam binnen Van Benthem & Keulen, dat uit zeven advocaten bestaat. Klein Gunnewiek leidt verder de praktijkgroep Aansprakelijkheid & Verzekering. Arbeidsrechtadvocaat Anne Haverkort (1982) maakt deel uit van het brancheteam onderwijs en het zorgteam. Kandidaat-notaris Mervyn Odink (1973) geeft leiding aan de commercieel onroerend goed sectie van het notariaat.

Van Benthem & Keulen heeft momenteel zestien equity partners en vier associate partners, op een totaal van bijna tachtig advocaten en (kandidaat-)notarissen.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven