Vijf nieuwe partners voor Osborne Clarke Nederland

Osborne Clarke heeft vijf nieuwe partners benoemd in Amsterdam per 1 januari 2022. De toevoeging van de vijf nieuwe partners geeft een sterke impuls aan de groei en slagkracht van het kantoor in Amsterdam. Hiermee heeft Osborne Clarke nu 15 partners.

Delen:

De vijf nieuwe partners zijn de advocaten Marie-Louise Weeda (Corporate M&A – Energy & Utilities, Real Estate & Infrastructure), Paul Brouwer (Dispute Resolution), Geoffrey Beurskens (Corporate M&A – Tech, Media & Comms), Axel van der Staak (Banking & Finance – Energy & Utilities, Real Estate & Infrastructure) en Joanne Zaaijer (IT & Data Privacy – Tech, Media & Comms).

Jeroen Bedaux, Managing Partner van Osborne Clarke in Amsterdam, over deze benoemingen: “Wij zijn verheugd dat wij zulke ambitieuze en getalenteerde advocaten – deels home grown, deels afkomstig van Zuidas-kantoren – mogen verwelkomen. Deze jonge partners komen uit een breed spectrum van praktijkgebieden en sectoren en onderschrijven dat ook met een goede work-life balance solide en heel mooie praktijken en cliënten kunnen worden ontwikkeld.

Marie-Louise, Paul, Geoffrey, Axel en Joanne zullen elk een belangrijke rol spelen bij de verdere groei van het kantoor. Ze zorgen ervoor dat Osborne Clarke zich blijft ontwikkelen en de expertise blijft leveren die cliënten zowel nu als in de toekomst nodig hebben om de uitdagingen aan te gaan waarmee ze worden geconfronteerd. Hiermee is en blijft Osborne Clarke de ‘#1 law firm for innovative and connected clients’.

Sinds de start van het kantoor in Amsterdam in 2014, met zeven advocaten, is Osborne Clarke hard gegroeid naar in totaal 42 advocaten in 2021. Kwaliteit, diversiteit en work-life balance zijn belangrijke speerpunten die maken dat advocaten en kandidaat-notarissen graag bij Osborne Clarke komen werken en blijven. Deze weg gaan we graag vervolgen.”

(Op de foto van links naar rechts staan partners Marie-Louise Weeda, Paul Brouwer, Geoffrey Beurskens, Axel van der Staak en Joanne Zaaijer)

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven