Vijfde Mr. Rally groot succes

Delen:

Rally15 061 chrisvanhoutsEen kleine 60 equipes reden afgelopen zaterdag mee in de Mr. Rally 2015. De rally, die zoals gebruikelijk werd georganiseerd ten bate van Lawyers for Lawyers (L4L), startte in Baarn en voerde onder een bleek zonnetje (maar het bleef gelukkig droog) via de Utrechtse Heuvelrug naar Nijkerk. Het grootste deel van de deelnemers bestond uit advocaten, maar ook dit jaar deed een flink aantal bedrijfsjuristen mee aan de rally.

De sponsors LeasePlan, Wolters Kluwer, Rechtsorde, Publish One. iDeaLogic, JMS Textservice en Zandijk Letselschade Advocaten zorgden er voor dat ook dit jaar de opbrengst voor het grootste gedeelte naar Lawyers for Lawyers kon gaan. Traditiegetrouw stelt Wolters Kluwer in het NJB en Mr. advertentieruimte ter beschikking waarmee L4L verdere bekendheid aan de eigen activiteiten kan geven. Uit het verleden is gebleken dat hier een duidelijk aantrekkende werking van uitgaat richting potentiële donateurs en sympathisanten.

Na het welkomstwoord van Tom Schoute (Wolters Kluwer), Michiel van Kleef (Mr.) en Adrie van de Streek (L4L) was er de rijdersbriefing waarna de rally van start kon gaan. Mede dankzij het goede weer konden de kapjes van de cabrio’s direct open en kronkelde zich een glimmend lint van old- en newtimers, een enkele middenklasser en een paar echte racemonsters zich over de Utrechtse Heuvelrug. Na een lange tocht werd gefinished bij restaurant De Roode Schuur in Nijkerk. Allerwege was er erg veel lof voor de afwisselende en uitdagende parcours waar organisator RallyEvents voor had gezorgd.

Bij de finish werden de rijders opgewacht door Walter Hendriksen, algemeen deken van de Advocatenorde. Voorafgaand aan de prijsuitreiking (winnaars zie hieronder) sprak hij nog enkele behartigenswaardige woorden over de staat van de rechtsstaat.

Voor alle foto’s van deze dag klik hier.

De winnaars van de Mr. Rally 2015 zijn:
Sportklassement: 1e prijs: Team Santurio Gonzalez (Croon Advocaten), 2e prijs: Team de Greve (Stibbe), 3e prijs: team De Generaal (Schuurman Kleijweg de Vries Advocaten)
Tourklassement: 1e prijs: Clifford Chance 2, 2e prijs: l’équipe des solutions (Steins Bisschop & Schepel), 3e prijs: Heussen1 (Heussen advocaten).

Klik hier voor de volledige uitslag.

De Loterij

Na de prijsuitreiking maakte een flink aantal deelnemers gebruik van de mogelijkheid om samen te dineren. Tijdens het diner werden de winnaars van de loterij bekendgemaakt waarvoor gedurende de gehele rally loten waren verkocht. De gehele opbrengst van de loterij gaat naar L4L.

Tijdens het diner is een deel van de prijzen van de loterij opgehaald. De overige winnende loten staan hieronder. Om deze te kunnen claimen kan een foto van het lot worden gestuurd naar info@mr-rally.nl met volledige naam en adres.

De volgende sponsoren stelden prijzen ter beschikking Porsche Nederland, BMW Nederland, Costume Limité, De Roode Schuur, Wolters Kluwer, Dialogue, fotograaf Chris van Houts, WakaWaka, Okhuysen wijnhandel, De Ruyter PT.

De niet geclaimde prijzen zijn:
1: set pannenlappen, L4L
Mr lot 1: Nespresso Pixie
3: BMW, compact safety training bij BMW Driving Experience te Zandvoort
5: overnachting voor twee personen in de Royal Suite van Hotel de Roode Schuur in Nijkerk, incl champagne-ontbijt.
8: Wolters Kluwer training Navigator voor zes personen (een dagdeel)
10: WakaWaka Power
14: 2 x set golfbal L4L
48: Nespresso Pixie
55: L4L togaschort
60: (strop)das L4L
902: (strop)das L4L
925: Okhuysen: Jéroboam (3.0 ltr), Montlobre rouge 2010, La Chapelle Vieilles Vignes
928: (strop)das L4L
945: Wolters Kluwer, Tekst & Commentaar BW
971: Porsche Nederland: Advanced Driving Experience, een dag onder begeleiding van een ervaren instructeur alle mogelijkheden van een Porsche 911 ervaren.
972: Brioni (strop)das
995: BMW: een weekend BMW i3 rijden
997: BMW, compact safety training bij BMW Driving Experience te Zandvoort

Winnaars kunnen een foto van hun winnende lot met adresgegeven sturen naar info@mr-rally.nl.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven