Voormalig partners Shield Mark beginnen nieuw merkenbureau

Delen:

Op 3 januari 2011 heeft merkenbureau Chiever zijn kantoor geopend in Amsterdam. Chiever is een initiatief van Alice Slabbaert, Bas Kist en Volkert Teding van Berkhout, die tot 21 juni 2010 het management van merkenbureau Shield Mark / Zacco Netherlands vormden.

Chiever per januari 2011

Chiever adviseert bedrijven bij de juridische bescherming van merken. Het bureau start met een team van zes: naast de drie hiervoor genoemde partners/juristen zijn drie personen werkzaam als administratieve ondersteuning.

Historie / achtergrond

De partners van Chiever, Slabbaert, Kist en Teding van Berkhout zijn de oprichters van Shield Mark (1994). In 2008 verkochten zij Shield Mark aan het Scandinavische Zacco, het grootste adviesbureau op het gebied van merken- en octrooirecht in Europa. In 2010 deden zij een poging Shield Mark terug te kopen. Toen dit mislukte, beëindigde Zacco de samenwerking met de drie. In het najaar van 2010 besloot het drietal een nieuw bureau op te richten.

Ambities Chiever

Het is de ambitie van Chiever om binnen 2 tot 3 jaar te groeien naar een bureau met een omvang van 25-30 medewerkers. Chiever zal zich met name richten op de advisering van bedrijven met een omvangrijke (internationale) merkenportefeuille. Het bedrijf gaat daarmee de concurrentie aan met de grotere Nederlandse merkenbureaus.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven