Waterland Private Equity neemt een meerderheidsbelang in Quinity

Delen:

Investeerder Waterland Private Equity neemt een meerderheidsbelang in Quinity, leverancier van standaardsoftware voor verzekeraars. Quinity, marktleider in Nederland en nu nog beperkt actief in het buitenland, heeft als doelstelling één van de leidende spelers in Europa te worden. Waterland kan Quinity ondersteunen in de zich snel ontwikkelende internationale concurrentieslag.

Adviseurs Waterland Private Equity:
Lexence (Luc Habets, Jitske Overboom, Annick Bredero, Jurjen Mos, Nicky Spaan, Charles Destrée,)

Adviseurs verkopende aandeelhouders:
DLA Piper (Barbara van Hussen, Philip Jonker)

Adviseurs ING en Rabobank (financierende banken):
STEK (Herman Wamelink, Marjolein Paulus)

Luc Habets, dealmaker voor Lexence: “Wij hebben al vele jaren een uitstekende relatie met Waterland en waren verheugd dat we deze eerste investering van 2014 mochten begeleiden. Vooral in midmarket transacties is het van belang dat het investeringsproces zo efficiënt mogelijk verloopt zodat ondernemer en investeerder zich weer zo snel mogelijk op de business kunnen richten. Daarbij helpt het natuurlijk als je elkaar al lang kent en goed op elkaar bent ingespeeld. De samenwerking met de advocaten van de verkopende partijen en de banken verliep professioneel en plezierig.”

Rob Thielen, Chairman Waterland: “Wij geloven in de potentie van Quinity vanwege het uitstekende softwareplatform, de hoge klanttevredenheid en het sterke implementatie track record. Waterland kijkt ernaar uit om het management van Quinity te ondersteunen in haar ambities een leidende Europese speler te worden.”

Ook een deal te melden? Mail naar deals@mr-magazine.nl

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven