Partnerbijdrage van

Werk mee aan de benchmark advocatuur 2018

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Fotocredit: Wolters Kluwer

Wat doet de rest? Hoe ontwikkelt de advocatuur zich vanuit bedrijfseconomisch perspectief en hoe past uw kantoor daartussen? Om een gedegen antwoord te kunnen formuleren op deze vraag hebben we uw hulp nodig, daarom willen wij u bij deze uitnodigen om deel te nemen aan ons benchmark onderzoek.

Dit onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van Wolters Kluwer en is opgezet om een benchmark te maken in Nederland. Dit onderzoek dient als tegenhanger op ‘De Stand van de Advocatuur’, welke is toegespitst op top 50 van de advocatuur.

Het invullen van het onderzoek duurt < 2 minuten.

Als respondent ontvangt u na afronding van dit onderzoek het benchmarkrapport in uw mailbox. Dit benchmarkrapport geeft u inzicht de prestaties van uw kantoor ten opzichte van andere soortgelijke advocatenkantoren.

Starten

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Wolters Kluwer biedt up-to-date informatie, software en tools aan juridisch, fiscale en overheidsprofessionals. Lees hier meer over in de artikelen hieronder….

Meer berichten van partner

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top