Wolters Kluwer

Werk mee aan de benchmark advocatuur 2018

Fotocredit: Wolters Kluwer

Wat doet de rest? Hoe ontwikkelt de advocatuur zich vanuit bedrijfseconomisch perspectief en hoe past uw kantoor daartussen? Om een gedegen antwoord te kunnen formuleren op deze vraag hebben we uw hulp nodig, daarom willen wij u bij deze uitnodigen om deel te nemen aan ons benchmark onderzoek.

Dit onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van Wolters Kluwer en is opgezet om een benchmark te maken in Nederland. Dit onderzoek dient als tegenhanger op ‘De Stand van de Advocatuur’, welke is toegespitst op top 50 van de advocatuur.

Het invullen van het onderzoek duurt < 2 minuten.

Als respondent ontvangt u na afronding van dit onderzoek het benchmarkrapport in uw mailbox. Dit benchmarkrapport geeft u inzicht de prestaties van uw kantoor ten opzichte van andere soortgelijke advocatenkantoren.

Starten

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

Wolters Kluwer

Wolters Kluwer

Wolters Kluwer biedt up-to-date informatie, software en tools aan juridisch, fiscale en overheidsprofessionals.

Wolters Kluwer

Wolters Kluwer biedt up-to-date informatie, software en tools aan juridisch, fiscale en overheidsprofessionals.

Staverenstraat 15
7418 CJ Deventer

T. 0570-673 555
I. www.wolterskluwer.nl

Download Whitepapers

Productaanbod Wolters Kluwer

KleosKleos: Kleos is de Europese marktleider in dossier en praktijkmanagementsoftware en wordt gebruikt door meer dan 15.000 advocaten. Deze cloud-based software beschikt over alle benodigde functionaliteiten voor de dagelijkse praktijk, met onder andere dossierbeheer, tijdsregistratie, facturatie en reporting. Deze intuïtieve software is ontworpen voor zowel kleine als grote advocatenkantoren.

DlexDLex: DLex is de lokale tegenhanger van Kleos, een on-premise oplossing als het aankomt op praktijkmanagementsoftware.

Winkelmand