Partnerbijdrage van

Wet homologatie onderhands akkoord in faillissement

Op maandag 28 september a.s. organiseren wij een seminar over de Wet homologatie onderhands akkoord in faillissement (WHOA). Voorafgaand hieraan is de algemene vergadering. Na een periode van vrijwel uitsluitend online bijeenkomsten, komen er weer mogelijkheden elkaar fysiek te ontmoeten. De bijeenkomst start om 15.00 uur in de Malietoren (VNO-NCW gebouw) in Den Haag. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, bestaat de mogelijkheid online deel te nemen.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Wet homologatie onderhands akkoord in faillissement

Advocaten van Resor verzorgen de presentatie over de WHOA. De Faillissementswet wordt aangepast. Als een bedrijf in financiële problemen is, kan men een akkoord sluiten met schuldeisers. De rechtbank kan overgaan tot homologatie (bevestiging) van dit akkoord. Schuldeisers of aandeelhouders die niet met het akkoord instemmen, kunnen toch aan het akkoord worden gebonden.

Programma
15.00 – 15.15 u. Algemene vergadering
15.15 – 16.15 u. Seminar Wet homologatie onderhands akkoord in faillissement (WHOA)
16.15 – 17.15 u. Borrel (indien mogelijk gezien de crisismaatregelen)

Locatie: Malietoren, VNO-NCW-gebouw, Bezuidenhoutseweg 12, Den Haag, én online. Aanmelden is nog niet mogelijk, maar noteer de datum vast in de agenda.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

NGB

Voor een overzicht van alle opleidingen en bijeenkomsten de komende tijd: zie de agenda. Het laatste nieuws van en over het NGB vindt u in…

Meer berichten van partner

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top