Wie wordt de snelste jurist van ons land?

Delen:

LL11-pr-074Wie is de snelste jurist van Nederland? Op deze prangende vraag komt zondag 3 juni een antwoord, want dan vindt voor het eerst het open Nederlands kampioenschap hardlopen (10km) voor juristen plaats onder de titel de Kleine Lettertjesloop.

De Kleine Lettertjesloop, die voert door Haarlem en Bloemendaal, kent een aantal klassementen. De drie belangrijkste prijzen zijn de prijs voor de snelste mannelijke en de snelste vrouwelijke jurist en de prijs voor het snelste bedrijfsteam. Daarnaast zijn er prijzen voor de snelste advocaat, snelste officier van justitie, snelste lid van de rechterlijke macht, snelste bedrijfsjurist en snelste overheidsjurist. Per categorie is er een prijs voor de snelste man en voor de snelste vrouw.

De inschrijving start op vrijdag 23 maart. Elke jurist die als zodanig werkzaam is, kan zich individueel inschrijven of met meerdere personen tegelijk als bedrijfsteam. Deze teams bestaan uit vier personen. Uiteraard zijn meerdere bedrijfsteams per organisatie mogelijk. Aan de loop is een goed doel verbonden, namelijk de Stichting Run4School, die zich richt op na-schoolse opvang in townships bij Kaapstad.

Meer informatie: www.kleinelettertjesloop.nl

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven