Wil de beste (‘futureproof’) notaris opstaan

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
5 maart Beste notaris
Beeld: Victor Jumbo/Pixabay

De Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB) organiseert dit jaar voor het eerst de verkiezing van dé Notaris van het Jaar. Hiermee wil de beroepsorganisatie laten zien dat de ‘futureproof’ notaris niet iemand is van de toekomst, maar dat er ook nu al leden zijn die uitblinken in andere vaardigheden dan het strikt notarieel-juridische. Het is de bedoeling dat deze verkiezing een jaarlijks terugkerend evenement wordt.

Notarissen die geen heldere taal spreken kunnen de verkiezing wel vergeten. Dat geldt ook voor notarissen die niet maatschappelijk betrokken zijn en of die voor hun medewerkers geen aantrekkelijke werkomgeving hebben gecreëerd. Zij die dit alles wel doen kunnen misschien worden gekozen als Notaris van Jaar.

De verkiezing is een evenement in het kader van het themajaar Futurepro(o)f. De winnaar wordt op dinsdagmiddag 23 juni, na afloop van de algemene ledenvergadering, bekendgemaakt. Dat gebeurt in ’t Spant in Bussum tijdens een (interactief) programma rondom de criteria van de verkiezing. Naast heldere taal en de aantrekkelijke werkomgeving zijn dat weerbaarheid/moed/lef, innovatie en zichtbaarheid/reputatie/communicatie. De winnaar krijgt een wisseltrofee, een uitgebreid artikel en ingelijste cover van Notariaat Magazine, een feestelijk diner met het KNB-bestuur en jury, en ruimte voor bijdragen aan KNB-evenementen in het komende jaar.

Jury

De ‘Beste Notaris’ wordt gekozen door een jury. Die bestaat uit Joyce Leemrijse (notaris en voorzitter van de ledenraad), Kees Louwerens (adviseur leiderschapsontwikkeling en oud-redactieraadlid Notariaat Magazine), Jannetta Dorsman (spreker/trainer social media marketing en docent commerciële/communicatieve vaardigheden Beroepsopleiding Notariaat) en Mechtelt Lindenhovius (hoofdredacteur KNB Media).

KNB-leden kunnen zichzelf of andere kanshebbers opgeven. De voordracht is gemotiveerd. Behalve notarissen kunnen ook toegevoegd en kandidaat-notarissen meedingen naar deze titel.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top