Willems te gast bij JUVAT

Delen:

Huub WillemsJUVAT, de alumniverenging van de juridische faculteit van de Universiteit van Tilburg, heeft dit jaar JUVAT Amsterdam opgericht. JUVAT Amsterdam organiseert alumni- en netwerkactiviteiten in Amsterdam voor alumni die daar wonen en of werken. De eerste activiteit van Iuvat Amsterdam is een zogenoemd gastdiner, waarbij mr. Huub Willems, laatstelijk voorzitter van de Ondernemingskamer, vertelt hoe hij zijn carrière tot nu toe heeft beleefd en waarbij de aanwezigen een kijkje in ‘zijn’ Ondernemingskamer kunnen krijgen.

De setting is informeel zijn en de gasten kunnen gebruik maken van de gelegenheid om met de heer Willems in gesprek te gaan en allerlei vragen te stellen. Een en ander vindt plaats op woensdag 7 oktober as, vanaf 19.00 uur in Restaurant Antoine, Kerkstraat 377. Voor meer informatie en aanmelding: anneke.baan@kasbank.com Dit email adres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft een Javascript-enabled browser nodig om berichten te kunnen lezen

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven