Winnaar BestGraduate Law 2012 bekend

Delen:

Claudia PriemClaudia Priem, studente Ondernemingsrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam, is uitgeroepen tot BestGraduate Law 2012. Met negen andere finalisten streed zij vorige week om deze felbegeerde titel in de Rembrandt Tower in Amsterdam.

De studenten moesten tegen elkaar pleiten, ze werden onderworpen aan een fact finding assessment en ze moesten pitchen om voor hun fictieve advocatenkantoor een belangrijke klant binnen te halen. Priem heeft een bedrag van € 10.000 gewonnen. Daarnaast won zij een plek voor deelname aan het Summer Students Programme van Linklaters LLP en een uitje voor haar en haar medestudenten van de Master Ondernemingsrecht aan de Zuidas.

BestGraduates Law is een initiatief van Memory Group. Het is een wedstrijd voor juridisch toptalent, waarin de capaciteiten van de kandidaten door middel van een capaciteitentest en vaardigheidsoefeningen worden getest. Ook gaan de deelnemers op gesprek bij verschillende advocatenkantoren, die op hun beurt studenten mogen uitnodigen voor hun ‘inhousedag’ en ieder één kandidaat mogen voordragen voor de finale.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven