Partnerbijdrage van

Wolters Kluwer InView Legal is finalist voor een internationale SIIA CODiE Award

InView, de software oplossing van Wolters Kluwer Legal & Regulatory in Nederland die juridische professionals helpt betere resultaten te behalen voor hun cliënten in minder tijd, is finalist voor een SIIA CODiE award in de categorie ‘Best Legal Solution’. Finalisten van deze award vertegenwoordigen de beste, meest innovatieve producten, technologieën en diensten in software, informatie en business technology.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

InView Legal
De prestaties van juristen staan steeds meer in de schijnwerpers. Door toename van technologie, veranderende klantverwachtingen en nieuwe bedrijfsmodellen is er voor juristen een groeiende druk op productiviteit. In nauwe samenwerking met juridische professionals ontwikkelde Wolters Kluwer InView Legal om aan de veranderende behoefte te voldoen.

InView combineert inhoudelijke kennis zoals wetgeving, jurisprudentie en publicaties van topexperts met slimme technologie en biedt zo snel concrete antwoorden en inzichten in een bepaalde zaak.  Met InView hoeven juridische professionals niet langer door talloze documenten te zoeken naar informatie of in meerdere systemen te werken. Het is een intuïtieve oplossing die juridische professionals in staat stelt om betere resultaten voor hun cliënten te behalen in minder tijd.

SIIA CODiE Awards
De SIIA CODiE Awards worden al meer dan 35 jaar erkend als de belangrijkste internationale awards voor de software- en informatie-industrie en worden georganiseerd door de Software & Information Industry Association (SIIA), de belangrijkste brancheorganisatie voor de software-, onderwijs-, media- en digitale content-industrie. InView Legal werd geëerd als een van de 153 finalisten in de 43 categorieën voor bedrijfstechnologie.

Director Product Management, Wolters Kluwer Legal & Regulatory Nederland, Nicky van Dijk: “We zijn enorm trots op deze erkenning als meest innovatieve oplossing uit de branche. Met InView Legal hebben we in nauwe samenwerking met onze klanten een oplossing ontwikkeld waarmee zij betere resultaten kunnen behalen voor hun cliënten en aanzienlijke tijd kunnen besparen. Het is fantastisch om dan ook van de vakjury te horen dat zij goed inzien hoe dit advocatenkantoren kan helpen.”

“Het is fantastisch om van de vakjury te horen dat zij goed inzien hoe InView advocatenkantoren kan helpen”

De SIIA CODiE Awards zijn de enige door vakgenoten erkende awards in de sector. Technologieleiders, waaronder senior executives, analisten, media, consultants en investeerders evalueren toegewezen producten tijdens de eerste ronde. Hun scores bepalen de SIIA CODiE Award finalisten die goed zijn voor 80% van de totale score. SIIA-leden stemmen vervolgens over de finalisten en de scores van beide rondes bepalen de winnaars. De winnaars van de categorie Business Technology worden aangekondigd tijdens een online winner announcement celebration op 22 juni 2021.

Meer weten over InView? Neem een kijkje op de website of probeer InView zelf.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top