Partnerbijdrage van

Wolters Kluwer kondigt nieuwe Legisway release en samenwerking met AI Contract Analytics provider Della aan

Wolters Kluwer Legal & Regulatory kondigt aan dat het een nieuwe wereldwijde release heeft uitgerold van Legisway - legal management software voor juridische afdelingen - dat zich richt op het in staat stellen van juridische professionals om hun efficiënter te werken, de samenwerking binnen het bedrijf te vergroten en bij te dragen aan de groei van het bedrijf.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

“Legisway heeft verbeterde technologie en een grotere scope aan functionaliteiten die zijn ontworpen om het algehele gebruiksgemak en samenwerking te verbeteren” zei Henk Jan Onstwedder, General Manager van Wolters Kluwer’s Legal Software unit in Nederland. “De nieuwe Legisway versie levert een meer geavanceerde oplossing voor onze klanten die hen zal helpen met het effectief en eenvoudig beheren van alle juridische informatie, risico’s te beheersen en om de business beter van dienst te zijn.”

Juristen bevrijden van tijdrovende taken door AI-technologie

Daarnaast is Wolters Kluwer een samenwerking aangegaan met Della, een leverancier van AI-contractanalysesoftware voor juridische afdelingen van bedrijven en advocatenkantoren. Met een API-integratie tussen Legisway en de unieke AI-technologie van Della kunnen juristen naadloos gebruikmaken van AI- en deep learning-mogelijkheden om het indexeren van contracten te automatiseren en hun taken te stroomlijnen en te vereenvoudigen door pijnpunten in het contractbeheer op te lossen.

“Het is een grote uitdaging voor juristen om snel in een contract te kunnen vinden wat belangrijk is. Ze zijn op zoek naar specifieke oplossingen die hen kunnen helpen om sneller de juiste beslissingen te nemen en tegelijkertijd hun contractuele risico’s onder controle te houden. Door Legisway en Della samen te gebruiken om de beoordeling van contracten te automatiseren, kan de workflow van juridische afdelingen in contractbeheer worden gestroomlijnd, waardoor de productiviteit van juridische professionals aanzienlijk toeneemt”, zegt Onstwedder.

“We zijn verheugd om samen te werken met Wolters Kluwer,” zegt Christophe Frèrebeau, CEO van Della. “De kracht van onze AI software direct in het Legisway-platform te integreren is een geweldige manier om juridische professionals te helpen en hen kennis te laten maken met het potentieel van AI, waardoor ze bevrijd worden van het vervelende proces van het invoeren van contracten in een CLM, minder fouten maken en leiden tot efficiëntiewinst, waardoor werk van betere kwaliteit mogelijk wordt.”

AI-technologie voor het eerst toegepast in de juridische markt

  • ‘Deep learning’ in de frontlinie: Della’s AI-technologie maakt gebruik van de nieuwste vooruitgang op het gebied van deep learning om de betekenis van contracten te analyseren, waardoor het mogelijk is om direct een analyse te krijgen van de risico’s en verplichtingen.
  • Augmented Intelligence: Della’s unieke technologie is ontworpen om bedrijfsjuridische afdelingen efficiënter te maken. De AI-technologie is er om relevante contractpunten onder de aandacht te brengen, wat een enorme productiviteitsverhoging mogelijk maakt. Dit geeft Legisway de mogelijkheid om de technologie van Della aan te passen en te configureren voor de behoeften van hun klanten.
  • Een meertalige oplossing: Momenteel wordt de Della oplossing gebruikt in het Engels, Frans, Duits en Nederlands.

Voor meer informatie over ons Legisway portfolio kunt u terecht op: https://www.wolterskluwer.com/nl-nl/solutions/legisway

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top