Wolters Kluwer

Wolters Kluwer lanceert nieuw product: TeamDocs

Slimme technologie voor het efficiënter samenwerken aan documenten en contracten

Of u nou op een advocatenkantoor of een juridische afdeling werkt, ongetwijfeld werkt u iedere dag met documenten. Het vergelijken van en samenwerken aan contracten en juridische documenten is een complexe taak, zeker wanneer er meerdere personen bij betrokken zijn.

Het handmatig vergelijken en corrigeren van verschillende versies van documenten is een tijdrovende klus en bovendien foutgevoelig. Kleine wijzigingen kunnen grote gevolgen hebben.

Daarom lanceert Wolters Kluwer TeamDocs. Deze cloudoplossing stroomlijnt en versnelt het samen maken, bewerken en beheren van documenten. Met TeamDocs kunt u de wijzigingen van verschillende personen gestructureerd weergeven en vervolgens goedkeuren of afwijzen inclusief volledige audit trail. TeamDocs maakt het eenvoudiger om de controle te behouden, efficiënter samen te werken, fouten te voorkomen en deadlines te halen.

Voordelen:

  • Teamdocs voorkomt ongeordend en handmatig versiebeheer
  • gelijktijdig in één document werken versnelt het goedkeuringsproces en voorkomt eindeloos heen een en weer mailen
  • vergelijking van verschillende documenten, met een realtime overzicht van wat anderen willen wijzigen
  • naadloze integratie met Microsoft Word voor samenwerking met gebruikers die niet online maar met lokale Word-bestanden werken
  • een cloudoplossing met overal en altijd toegang op elk mobiel apparaat

Daarnaast is TeamDocs dankzij geïntegreerde intelligentie veel krachtiger dan Microsoft Word, Google Docs of andere tekstverwerkingsprogramma’s. Benieuwd naar hoe wij u kunnen helpen efficiënter samen te werken aan documenten met behulp van slimme technologie?

Meer weten over de mogelijkheden? Bekijk onze website.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

Wolters Kluwer

Wolters Kluwer

Wolters Kluwer biedt up-to-date informatie, software en tools aan juridisch, fiscale en overheidsprofessionals.

Wolters Kluwer

Wolters Kluwer biedt up-to-date informatie, software en tools aan juridisch, fiscale en overheidsprofessionals.

Staverenstraat 15
7418 CJ Deventer

T. 0570-673 555
I. www.wolterskluwer.nl

Download Whitepapers

Productaanbod Wolters Kluwer

KleosKleos: Kleos is de Europese marktleider in dossier en praktijkmanagementsoftware en wordt gebruikt door meer dan 15.000 advocaten. Deze cloud-based software beschikt over alle benodigde functionaliteiten voor de dagelijkse praktijk, met onder andere dossierbeheer, tijdsregistratie, facturatie en reporting. Deze intuïtieve software is ontworpen voor zowel kleine als grote advocatenkantoren.

DlexDLex: DLex is de lokale tegenhanger van Kleos, een on-premise oplossing als het aankomt op praktijkmanagementsoftware.