Yur Advocaten wordt ‘impresario’ van juristen

Delen:

Foto: Pixabay

Yur Advocaten & Consultants gaat onder de naam LegalFactor een joint venture aan met FinanceFactor, een executive search en interim management organisatie gespecialiseerd in bemiddeling van CFO’s.

Yur Advocaten & Consultants (twaalf advocaten) richt zich op zakelijke dienstverleners. FinanceFactor is actief op het gebied van executive search, coaching, assessment en outplacement. LegalFactor treedt op als impresario van ervaren juristen op het niveau van senior legal counsel/general counsel.

Door de krachten te bundelen wil LegalFactor de Nederlandse mid market gaan bedienen met een krachtige propositie, zo meldt Yur in een persbericht. “We delen dezelfde kernwaarden zoals integriteit, flexibiliteit en klant- en resultaatgerichtheid. Bovendien versterken we elkaar op meerdere fronten”, zegt Yur-partner Jeroen Schras.

“De CFO’s die FinanceFactor inzet komen vaak met juridische vragen of hebben behoefte aan extra in-house juridische ondersteuning op executive niveau”, aldus Simon Anderiesen, partner bij FinanceFactor. “Daar kunnen we met LegalFactor voortaan op inspelen door juridisch specialisten op interim en executive search basis te bemiddelen. Wij willen proactief optrekken met onze relaties en zorgen dat zij flexibel invulling kunnen geven aan de tijdelijke behoefte aan juridische kennis.” Daarnaast verzorgt LegalFactor executive search, coaching en assessments. Legal Factor wil hiermee de zorg voor resource management volledig van organisaties overnemen.

Yur Advocaten is sinds februari 2017 de naam van het kantoor dat eerder Baumgardt, Brökling & Van der Rijt Advocaten heette. Het kantoor heeft een vestiging in Spijkenisse en Rotterdam.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven