Zeer hoge scores voor Juridisch PAO Universiteit Leiden

Delen:

Jeroen van der Weide en Pete RedmanHet Juridisch Postacademisch Onderwijs van de Universiteit Leiden verzorgt op jaarbasis ongeveer 100 hoogwaardige cursussen die gericht zijn op advocatuur, notariaat, zittende en staande magistratuur en bedrijfs- en overheidsjuristen. Jaarlijks verwelkomt het instituut circa 2300 cursisten. In 2011 waardeerden zij de ruim 270 docenten met gemiddeld een 8,3. Maar liefst 51% van de docenten kreeg een 8 of hoger en 21% scoorde zelfs een 9 of hoger. De best scorende docenten in 2011 zijn mr. dr. Jeroen van der Weide (‘Internationaal contracteren’) en Pete Redman BA (‘Echt Engels’). Zij ontvingen in februari de ‘Onderwijsprijs 2011’ die de rechtenfaculteit van de Universiteit Leiden jaarlijks toekent aan de best beoordeelde interne en externe docent van het postacademisch onderwijs.

Een greep uit ons cursusaanbod

Actualiteiten Subsidierecht: “Snijden in subsidies”

Woensdag 4 april 2012 van 14.00 tot 17.30 uur, te Leiden
3 PO NOvA

Vrijwel alle overheden moeten fors bezuinigen; ook op hun subsidiebeleid. Dat betekent dat veel bestuursorganen zich gedwongen zien subsidierelaties te beëindigen of drastisch te versoberen. In deze cursus, die geschikt is voor zowel ambtenaren werkzaam bij subsidieverstrekkende overheden als voor advocaten die (voormalige) subsidieontvangers bijstaan, komen de vele juridische aspecten hiervan aan bod.
Lees meer…

Basiscursus Intellectuele Eigendom

Donderdag 12 en 19 april 2012 van 10.00 tot 16.30 uur, te Leiden
10 punten VSO/PO Advocatuur

In de Basiscursus Intellectuele Eigendom worden de fundamenten van het intellectuele eigendom behandeld. De opleiding richt zich met name op diegenen die zich tijdens hun studie niet in het intellectuele eigendom hebben gespecialiseerd en recentelijk of binnenkort werkzaam zijn in de IE-praktijk.
Lees meer….

Verdiepingscursus Civiel Bewijsrecht in de praktijk

Vrijdag 13 en 20 april 2012 van 10.00 tot 16.30 uur, te Den Haag
10 VSO/PO NOvA

De civiele rechtspraktijk stelt hoge eisen aan advocaten. Eén van de belangrijkste onderdelen van het burgerlijk procesrecht is het bewijsrecht. Deze verdiepingscursus richt zich op de gevorderde advocaat/advocaat-stagiaire met (enige) proceservaring die beschikt over een gedegen (inhoudelijke) basiskennis van het burgerlijk procesrecht.
Lees meer….

Actualiteiten Regulier Vreemdelingenrecht

Dinsdag 17 april 2012 van 12.30 tot 17.00 uur, te Leiden
4 PO NOvA

In de cursus Actualiteiten Regulier Vreemdelingenrecht wordt nader ingegaan op actuele thema’s op dit rechtsgebied. Op deze wijze worden professionals die werkzaam zijn op het terrein van het reguliere vreemdelingenrecht in staat gesteld hun vakkennis bij te houden en kennis te nemen van de laatste ontwikkelingen.
Lees meer….

Basiscursus Subsidierecht, aanbesteding en staatssteun

Maandag 7, 14 en 21 mei 2012 van 10.00 tot 16.30 uur, te Leiden
15 VSO/PO NOvA

In deze cursus worden de fundamenten van het nationale subsidierecht en de relatie met onderdelen van het Europese recht inzake staatssteun, structuurfondsen en aanbesteding behandeld. De cursus is zo opgebouwd, dat niet alleen het wettelijk kader wordt besproken, maar ook uitgebreid wordt ingegaan op de praktijk, waarbij diverse valkuilen en vraagpunten worden aangehaald.
Lees meer….

Voor ons volledige cursusaanbod en inschrijving: www.paoleiden.nl

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven