Juridisch nieuws

Zevende Mr. Rally groot succes

Een kleine 50 equipes reden afgelopen zaterdag mee in de Mr. Rally 2017. De rally, die zoals gebruikelijk werd georganiseerd ten bate van Lawyers for Lawyers (L4L), startte in Amersfoort en voerde tijdens een middag die zich kenmerkte door dynamisch weer (zon, regen, wind) via de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei naar het Betuwse Ophemert. Het grootste deel van de deelnemers bestond uit advocaten, maar ook dit jaar deed een aantal bedrijfsjuristen mee aan de rally.

De sponsors Wolters Kluwer, Zandijk Letsenschade Advocaten, Van der Gang Watches, Siebert & Becker, Allen & Overy, ARAG en Lexus zorgden ervoor dat ook dit jaar de netto opbrengst naar Lawyers for Lawyers kon gaan. Traditiegetrouw stelt Wolters Kluwer daarnaast in het NJB en Mr. advertentieruimte ter beschikking waarmee L4L verdere bekendheid aan de eigen activiteiten kan geven. Uit het verleden is gebleken dat hier een duidelijk aantrekkende werking van uitgaat richting potentiële donateurs en sympathisanten.

Na het welkomstwoord van Tom Schoute (Wolters Kluwer) en Catelijne Boshouwers (voorzitter focusgroep Zuidoost-Azië van L4L) was er de rijdersbriefing waarna de rally van start kon gaan. Hoewel het flink regende tijdens de briefing, vond de start plaats onder een voorzichtig zonnetje. Daardoor konden de kapjes van de cabrio’s direct open en kronkelde zich een glimmend lint van old- en newtimers, een enkele middenklasser en een paar echte racemonsters zich over de Utrechtse Heuvelrug. Na een lange tocht werd gefinished bij Kastelle Ophemert. Allerwege was er erg veel lof voor het afwisselende en uitdagende parcours waar organisator RallyEvents voor had gezorgd.

Bij de finish werden de rijders opgewacht door de algemeen deken van de Nederlandse Orde van Advocaten Bart van Tongeren. Voorafgaand aan de prijsuitreiking (winnaars zie hieronder) sprak hij nog enkele behartigenswaardige woorden over het belang van Lawyers for Lawyers en het in vrijheid kunnen uitoefenen van het beroep van advocaat.

Voor alle foto’s van deze dag klik hier.

Daniel Santurio Gonzalez en Carlo Kuiper van Croon advocaten eindigden op de 1e plaats. Dat was overigens niet voor het eerst. In 2014 en 2015 wisten zij ook al de 1e plaats te behalen. Mark Loefs (Orange Clover) en Gijs Linse (Allen&Overy) werden 2e, en Willem Heemskerk (Pels Rijcken) en Bart Noé kregen de 3e prijs uitgereikt.

De winnaars van de Mr. Rally 2017 (v.l.n.r.): 3e plaats: equipe Poitiers ’92: Willem Heemskerk en Bart Noé. 1e plaats: equipe Croon advocaten: Carlo Kuiper en Daniel Santurio Gonzalez. 2e plaats: equipe ELAL2017: Mark Loefs en Gijs Linse

Klik hier voor de volledige uitslag van de Rally 2017.

De Loterij

Na de prijsuitreiking vond de trekking van de winnende loten. De opbrengst van ruim € 3500.- was reden voor grote tevredenheid. De gehele opbrengst van de loterij (en die van de Rally) gaat naar L4L.

Voor een overzicht van de winnende loten klik hier.

Om uw prijs te kunnen claimen kan een foto van het lot worden gestuurd naar info@mr-rally.nl met uw volledige naam en adres. U krijgt uw prijs dan in de komende weken per post toegezonden.

De volgende sponsoren stelden prijzen ter beschikking: Chris van Houts, JB Match, BMW, Van Dale Uitgevers, Dialogue, Balieplus, Louwman & Parqui B.V., NoShirt, Van der Gang Watches, Citroën Nederland, Leon Martens Juwelier, Interclassics Maastricht 2018, LaDress, Stedelijk Museum Alkmaar, Boom uitgevers, Indeknipscheer, Amb|Anthos uitgevers, Peter Stokking, Catriona Ravelli, Lemniscaat, Sameer van Alfen, Lawyers for Lawyers en Wolters Kluwer

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

redactie Mr.

redactie Mr.

Recente vacatures

Recente vacatures