Zilver voor Kennedy Van der Laan

Delen:

zilveren-medailleKennedy Van Der Laan is tweede geworden op de lijst van ‘Beste Werkgevers van Nederland in de zakelijke dienstverlening’. In de categorie ‘minder dan 1.000 medewerkers’ is het kantoor op de zesde plaats geëindigd, vorig jaar was dat nog plaats 22. Dit werd bekend tijdens de uitreiking van de ‘Beste Werkgevers Awards 2012’ afgelopen dinsdag in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Managing partner Casper Schouten: “Ons kantoor bestaat bij de gratie van onze mensen; zij maken ons succes. Wij zijn daarom heel erg blij met deze hoge notering en de erkenning van Kennedy Van der Laan als topwerkgever.”

Cécile Schobben, managing director, hierover: “Eerder dit jaar ontvingen wij de waardering van onze cliënten en mochten wij al de Chamber’s Client Service Award in ontvangst nemen. Nu komt daar ook nog eens een hoge notering bij als Beste Werkgever. Dit maakt het jaar, waarin we ons 20 jarig lustrum vieren, extra feestelijk.”

Het Beste Werkgeversonderzoek is een initiatief van Effectory en VNU Vacature Media en is dit jaar voor de elfde keer uitgevoerd met als doel om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. Ruim 300 organisaties hebben deelgenomen aan dit onafhankelijke onderzoek. In totaal hebben 190.000 respondenten hun mening gegeven.

Klik hier voor de complete lijst van de 100 Beste Werkgevers van Nederland.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven