Zomervakantie voorbij?

Delen:

Ingezonden Mededeling

Afb Voxius EzineTijd gehad om bij te komen en misschien om na te denken. Je bent op zoek naar inspiratie in je werk. Ben ik wel met de juiste werkzaamheden bezig? Ligt mijn hart wel bij de advocatuur of is voor mezelf een toekomst weggelegd binnen het bedrijfsleven dan wel de rechterlijke macht? Wil ik doorgroeien, partner worden of General counsel? Of ga ik de juristerij verlaten? Voxius Career Coaching biedt u de kans om een op maat gemaakt traject samen te stellen, al dan niet in combinatie met testen.

Voxius logo

Het coachingstraject

In het coachingstraject sta je stil bij je verleden, je huidige situatie en de toekomst. Een klankbord. Een moment van herbezinning. Aan de hand van een (kosteloos) intakegesprek wordt bekeken wat de centrale vraag is van de kandidaat. Tevens wordt in dit gesprek bepaald of er een “klik” is tussen de kandidaat en de coach, van essentieel belang voor het succesvol laten verlopen van het traject.

Het traject gaat over de juiste kandidaat op de juiste plek, maar om dat te vinden is vooral zelfonderzoek nodig. Wat drijft je en waar word je echt blij van? En hoe zorg je dat je jezelf met hart en ziel verbindt aan wat je doet? Jezelf kennen, is weten wat je zoekt in je werk.

Duur van het traject en kosten

Tussen de bijeenkomsten liggen telkens twee à drie weken waarin je soms opdrachten uitvoert voor de volgende bijeenkomst. De afspraken worden gepland in onderling overleg. Gemiddeld duurt een traject ongeveer twee tot drie maanden. De kosten voor een coachingstraject bestaande uit een intakegesprek en een drietal coachingsgesprekken bedragen in het totaal € 750,‐ euro exclusief BTW. Deze aanbieding loopt tot 15 november.

Neem nu contact op met Marije Bedaux, Voxius Career Coaching, 010-­240 06 05 of stuur een email naar bedaux@voxius.nl

Voxius logo

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven