25 onafhankelijke juristen en advocaten genomineerd voor de DILA 2023

De nominaties voor de Dutch Independent Legal Award 2023 zijn bekend. Vijfentwintig onafhankelijke juridische professionals uit de top van de Nederlandse markt zijn genomineerd door hun opdrachtgevers of vakgenoten. Na de publieksronde in april, kiest de onafhankelijke jury de winnaar. De ontknoping van de DILA vindt plaats op 15 mei 2023 tijdens het traditionele DILA-diner.

Delen:

beeld: Depositphotos

De Dutch Independent Legal Award is de jaarlijkse verkiezing van de beste onafhankelijke juridische professional van Nederland. Hij wordt dit jaar voor de 9e keer uitgereikt. Het initiatief voor de DILA is ontstaan vanuit de constatering dat onafhankelijke advocaten en juristen een steeds grotere rol spelen in de top van de juridische markt, maar anders dan hun vakgenoten uit de advocatuur of het bedrijfsleven bijzonder weinig bekendheid genieten.

De genomineerden zijn:

Abdel Moussa
Abraham Mouritz
Anneke Baan
Annette de Groot
Arthur Vegt
Dave Hillen
Famke van Dam
Floor van der Steenstraten
Frank Melis
Geke Werkman
Hanneke Later-Nijland
Hilde Pors
Ingrid Krukkert
Jasmijn van Koetsveld
Jean-Marc Rovers
Jeroen Schouten
Jurgen Kappert
Kim van Berkel
Leonie van Gulik
Maarten Schellingerhout
Marc de Hoogh
Marianne de Feijter
Myrthe van den Heuvel
Pascal Kruit
Vanessa Augustuszoon

De jury wordt dit jaar gevormd door:

  • Sanne Overbosch, Head of Legal Shell Nederland;
  • Jasper Spanbroek, General Counsel & Company Secretary Royal KPN;
  • Enrique Boerboom, General Counsel Albert Heijn;
  • Saskia Laseur, Managing Partner Van Doorne.

Wil jij je favoriete kandidaat steunen? Doe dit dan door in de periode van 7 tot 17 april je stem op hem of haar uit te brengen op de DILA-website. De stemmen van de publieksjury vormen een aanbeveling voor de jury en zullen, naast de referenten en geschreven cases, meewegen bij de selectie van de finalisten.

De organisatie van de DILA wordt verzorgd door WeLegal Network en LawyerlinQ, gesteund door partners Mr. Online, Lexxyn, OSR juridische opleidingen, Weagree, The Legal Bench & Robert Walters.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven