9 juni 2022: arbeidsrechtseminar Windt Le Grand Leeuwenburgh

Op 9 juni 2022 van 14.30 tot 17.15 uur geeft Windt Le Grand Leeuwenburgh tijdens een seminar inzicht in de belangrijkste arbeidsrechtelijke ontwikkelingen voor organisaties.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Directie, HR-professionals en bedrijfsjuristen worden dagelijks geconfronteerd met uitdagende personele vraagstukken over bijvoorbeeld (structurele) arbeidsmarktkrapte, de moeilijk voorspelbare economische turbulentie als gevolg van de oorlog op Europees grondgebied, de toenemende aandacht voor (seksuele) intimidatie en discriminatie op de werkvloer, de vraag naar flexibele arbeid door de inzet van zzp’ers en platformwerkers in een toenemende internationale context en de voortschrijdende inburgering van online werken.

Tijdens het seminar van Windt Le Grand Leeuwenburgh wordt een arbeidsrechtelijk kader gegeven voor zowel een oplossingsgerichte aanpak voor die vraagstukken als een beperking van de risico’s. Recente en toekomstige wetgeving en actuele rechtspraak worden vertaald naar de gevolgen voor organisaties. Mariëtte Hamer (Regeringscommissaris seksueel grensoverschrijdend gedrag en seksueel geweld) en Martin Olsthoorn (Programmaleider participatie, talentontwikkeling en kansengelijkheid bij het Sociaal en Cultureel Planbureau) zijn bereid gevonden enkele thema’s vanuit hun expertise te belichten.

Meer weten? Kijk hier.

 

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top