Advocaten in actie tijdens NL DOET

Delen:

Op 18 en 19 maart 2011 vindt NL DOET plaats. De grootste vrijwilligersactie van het land, georganiseerd door het Oranje Fonds. NL DOET zet vrijwillige inzet in de spotlights en activeert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn advocaten en notarissen doet mee.

Tijdens NL DOET zetten veel verschillende groepen mensen zich in. Ook Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn advocaten en notarissen draagt tijdens NL DOET een steentje bij. Monique de Witte – Van den Haak, bestuurslid, licht toe: “Het is goed om op deze manier mensen te kunnen helpen. Onze dagelijkse werkzaamheden bewegen zich ook op maatschappelijk relevant terrein. NL DOET voegt daaraan een dimensie toe. Het is voor ons een uitdaging om ook op deze manier de handen uit de mouwen te steken en onszelf ook eens op een andere manier te laten zien.”

Overal in het land zijn op de betreffende data leuke vrijwilligersactiviteiten te doen. Inmiddels zijn er al vrijwilligers nodig voor zo’n 4600 klussen. Voorbeelden zijn het opknappen van een buurthuis, een dagje op stap met ouderen of gastlessen geven aan jongeren. Op de website www.nldoet.nl is een heel scala aan activiteiten te vinden en kan men zich aanmelden.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven