Advocatenbus wordt Legal Sharks advocaten

De Advocatenbus stopt na zes jaar met rijden. De kantoornaam draagt daarom per 1 februari een nieuwe naam: ‘Legal Sharks advocaten’.

Delen:

De Advocatenbus stopt na zes jaar met rijden. Met de slogan “het recht is er voor iedereen” hebben de advocaten van dit kantoor inmiddels honderden cliënten bijgestaan in juridische procedures en van advies voorzien. Het kantoor heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een kantoor voor procesrecht. “Deze ontwikkeling noopt tot een andere naam”, legt het kantoor uit. ‘We hebben de kantoornaam daarom veranderd in ‘Legal Sharks advocaten’. Een naam die uitdraagt wie wij zijn: procesadvocaten!’

“Inmiddels is Legal Sharks advocaten uitgegroeid tot een kantoor met maar liefst vier locaties: Gilze, Den Haag, Breda en Domburg. Advocatuur in een uitgesproken jasje, maar nog steeds laagdrempelig en informeel. De advocaten blijven dan ook pleiten “het recht is er voor iedereen!” Buiten de naam van het kantoor gaat er verder niets veranderen.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven