Allen & Overy beste M&A-kantoor

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

De lijst met genomineerden zag er indrukwekkend uit, het aantal winnaars voor een M&A Lawyer Award valt tegen. Stibbe: acht nominaties, één keer in de prijzen. Allen & Overy: zeven nominaties, twee prijzen. NautaDutilh: zes nominaties, nul prijzen.

De beste M&A Lawyer was in 2016 Arne Grimme van De Brauw Blackstone Westbroek. Luc Habets (Lexence) ging naar huis als beste M&A Lawyer Midmarket, Pieter Schütte (Stibbe) werd de beste Equity Capital Markets Lawyer en Femke Bierman (Allen & Overy) werd de beste Banking and Finance Lawyer. De beste General Counsel werd Corneel Ryde van de Intertrust Group.

De prijzen werden gisteren tijdens de zeventiende editie van de M&A Awards in 32 categorieën bekendgemaakt. De winnaars zijn door branchegenoten onderscheiden voor hun excellente prestaties in M&A, corporate finance en private equity.

Twee kantoren verdienden nog een prijs: Vriman (Vriesendorp Mees Ankum) werd de beste Nederlandse M&A Law Boutique en Allen & Overy (foto) het beste Nederlandse advocatenkantoor op het gebied van M&A.

Grote kantoren als Houthoff Buruma (drie nominaties), Clifford Chance (ook drie) en Loyens & Loeff (twee) vielen buiten de prijzen. Dit laatste kantoor kan zich troosten met een andere mooie eindejaars prijs: de meeste lezers van het zakenblad Management Team vonden Loyens & Loeff het beste advocaten- en notariskantoor van Nederland, gevolgd door De Brauw en NautaDutilh.

Lees meer over:

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Wageningen University & Research zoekt een

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top