Allen & Overy beste M&A-kantoor

Delen:

De lijst met genomineerden zag er indrukwekkend uit, het aantal winnaars voor een M&A Lawyer Award valt tegen. Stibbe: acht nominaties, één keer in de prijzen. Allen & Overy: zeven nominaties, twee prijzen. NautaDutilh: zes nominaties, nul prijzen.

De beste M&A Lawyer was in 2016 Arne Grimme van De Brauw Blackstone Westbroek. Luc Habets (Lexence) ging naar huis als beste M&A Lawyer Midmarket, Pieter Schütte (Stibbe) werd de beste Equity Capital Markets Lawyer en Femke Bierman (Allen & Overy) werd de beste Banking and Finance Lawyer. De beste General Counsel werd Corneel Ryde van de Intertrust Group.

De prijzen werden gisteren tijdens de zeventiende editie van de M&A Awards in 32 categorieën bekendgemaakt. De winnaars zijn door branchegenoten onderscheiden voor hun excellente prestaties in M&A, corporate finance en private equity.

Twee kantoren verdienden nog een prijs: Vriman (Vriesendorp Mees Ankum) werd de beste Nederlandse M&A Law Boutique en Allen & Overy (foto) het beste Nederlandse advocatenkantoor op het gebied van M&A.

Grote kantoren als Houthoff Buruma (drie nominaties), Clifford Chance (ook drie) en Loyens & Loeff (twee) vielen buiten de prijzen. Dit laatste kantoor kan zich troosten met een andere mooie eindejaars prijs: de meeste lezers van het zakenblad Management Team vonden Loyens & Loeff het beste advocaten- en notariskantoor van Nederland, gevolgd door De Brauw en NautaDutilh.

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven