Amsterdamse Juridische Bedrijvendag 2010

Delen:

Vrijdag 5 november zal de 14e editie van de Amsterdamse Juridische Bedrijvendag voor rechtenstudenten plaatsvinden. De dag staat in het teken van ‘Beroepsgeheim: de integriteit van de advocatuur onder druk’.

In de ochtend wordt tijdens het symposium dit onderwerp ruim belicht door strafrechtadvocaten Inez Weski en Jan-Hein Kuijpers, onder het toeziend oog van Jort Kelder. Na deze inleiding zijn er vier workshoprondes georganiseerd met alle grote advocatenkantoren uit de omgeving. Rechtenstudenten kunnen op die manier meer inzicht krijgen in het werkveld en nader kennismaken met juridisch gerelateerde bedrijven om zich zo te oriënteren op hun verdere loopbaan.
De stichting Amsterdamse Juridische Bedrijvendag organiseert jaarlijks een of meerdere ontmoetingsdagen ten behoeve van enerzijds juristen en rechtenstudenten en anderzijds ondernemingen, dienstverlenende bedrijven en andere organisaties waar juristen werkzaam zijn.
De dag begint om 9.00 in Felix Meritis aan de Keizersgracht in Amsterdam en wordt afgesloten met een borrel en een recruitmentdiner.

Klik voor het inschrijfformulier hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven