Anja Dekhuijzen stapt over naar DLA Piper

DLA Piper advocaten, notarissen, belastingadviseurs versterkt zijn praktijkgroep technology, media en commercial door de toetreding van Anja Dekhuijzen (1966).

Dekhuijzen is afkomstig van advocatenkantoor Van Doorne, waar zij partner IT en voorzitter van het outsourcing & offshoring team was.

Benoemingen hoogleraren

Trix Van Erp-Jacobs wordt met ingang van 1 december 2007 aan de Universiteit van Tilburg benoemd als hoogleraar ‘Oudvaderlands recht, in het bijzonder het onderzoek der bronnen’. Deze bijzondere leerstoel wordt gefi nancierd door de Stichting tot Uitgaaf der Bronnen van het Oud- Vaderlands Recht. Van Erp-Jacobs houdt zich vooral bezig met de bestudering van de Nederlandse rechtsgeschiedenis voor de tijd van de codifi catie, de tijd dat er nog geen nationaal gecodifi ceerd eenheidsrecht bestond in Nederland.

Dr. J.A. Bikker is per 1 november 2007 benoemd tot bijzonder hoogleraar Banking and Financial Regulation bij de faculteit Rechtsgeleerdheid, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht.

Mw. dr. M. van San is per 1 oktober 2007 benoemd tot hoogleraar Jeugd en educatie van Antillianen, met bijzondere aandacht voor het vraagstuk criminaliteit, bij de faculteit Rechtsgeleerdheid, Economie, Bestuur en Organisatie van de Universiteit Utrecht.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven