A&O, Loyens en De Brauw: kans op M&A-prijzen

Delen:

26 nov AO
Beeld: Pixabay

Allen & Overy, Loyens & Loeff en De Brauw Blackstone Westbroek zijn de drie kantoren die het vaakst zijn genoemd om in aanmerking te komen voor een M&A-prijs. In verschillende categorieën maken ze ieder kans op vier awards. Vorig jaar ging Allen & Overy aan de haal met de award voor het beste M&A-kantoor.

Op 12 december worden de winnaars bekend gemaakt van de M&A Awards 2019. Dan worden, voor de twintigste keer, de beste deals, corporates, investeerders en adviseurs geëerd met een award. Loyens & Loeff sponsort weer de cocktail bar.

Beste M&A-advocatenkantoren

Er is een lange lijst met genomineerden. Tot de beste M&A advocatenkantoren behoren Allen & Overy, De Brauw Blackstone Westbroek, Clifford Chance, Houthoff, Lexence en Loyens & Loeff. En tot de beste Nederlandse M&A Law Boutique behoren CORP., deBreij, INGEN HOUSZ, JanssenBroekhuysen Advocaten, Stek (de winnaar van vorig jaar) en Vriman M&A Lawyers.

Beste M&A-advocaat

Voor de beste M&A Lawyer zijn genomineerd: Christiaan de Brauw en Katinka Middelkoop (Allen & Overy), Arne Grimme (de winnaar van vorig jaar) en Klaas de Vries (De Brauw Blackstone Westbroek), Leo Groothuis (NautaDutilh) en Herman Kaemingk (Loyens & Loeff).

Jeroen Bleeker (JANSSENBROEKHUYSEN), Dennis de Breij (deBreij), Bram Caudri (de winnaar van vorig jaar) en Michiel Pannekoek (Houthoff), Matthijs Ingen Housz (INGEN HOUSZ) en Lennard Keijzer (De Brauw Blackstone Westbroek) maken kans om de beste M&A Lawyer Mid-Market te worden. Tot de beste M&A Tax Advisor behoort Marco de Lignie (Loyens & Loeff), samen met vijf collega’s uit de belastingadvieswereld.

Jonge M&A-advocaat

Tot slot de beste jonge M&A-advocaat. Kans op de prijs maken Lisanne Bakker (Loyens & Loeff), Jacqueline Clement (NautaDutilh ), John van Geffen (EY), Iris Hoekstra (Lexence), Mark Maarschalkerweerd (Freshfields Bruckhaus Deringer), Ytzen Marseille (JanssenBroekhuysen Advocaten), Dena Mokhberolsafa (CMS), Tessa Rozendal (Windt le Grand Leeuwenburgh) en Olivier Valk (Allen & Overy). Vorig jaar won Richard Witvliet (Houthoff) deze prijs.

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven