De Kempenaer

Het oudste kantoor van Nederland nog altijd in ontwikkeling

Wij zijn een middelgroot advocatenkantoor in Arnhem. We werken regionaal, nationaal en internationaal voor opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Onze advocaten werken op hoog niveau en met passie voor hun vak aan uitdagende zaken.  Zij vertalen complexe juridische vraagstukken naar heldere adviezen en concrete oplossingen. Wij werken samen in een open, inspirerende en collegiale sfeer. Dat kenmerkt onze cultuur. Zo boeken we niet alleen de beste resultaten voor onze cliënten, maar halen we ook het beste uit onszelf.

Bijzonder gewoon

We hebben alles om ons heen wat nodig is om prettig te kunnen werken: een ruime werkplek met prachtig zicht op Arnhem en omstreken, digitale middelen om zowel op kantoor als thuis veilig te kunnen werken, behulpzame collega’s en adequate ondersteuning. Allemaal zaken die wij vanzelfsprekend vinden, bijzonder gewoon dus.

Waarom werken bij De Kempenaer?

Er is maar één manier om daar achter te komen: kom met ons kennismaken en ga het zelf ervaren!

Uiteraard kun je alvast op onze website lezen wat wij doen en voor welke branches wij werken, maar als je meer wil weten over de mogelijkheden, kun je het beste contact opnemen. Gewoon, door te mailen of bellen met een van onze advocaten.

En direct solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur je CV en motivatiebrief naar Els Koot, kantoordirecteur via e.koot@dekempenaer.nl.

 

De Kempenaer

Groningensingel 1

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Tussen 20-50 werknemers

Beroepsopleiding

Grotendeels extern

Soort praktijk

Vrijwel alle rechtsgebieden

Klantgroepen

Midkap en middelgrote organisaties, MKB en particulier

Doelregio

(inter)Nationaal, Nationaal, Regionaal en gemeentelijk

Vacatures bij De Kempenaer

Scroll naar boven