De Vos & Partners Advocaten N.V.

Hét advocatenkantoor voor de culturele, creatieve en digitale sectoren en de reisbranche.

Wij zijn een full service advocatenkantoor met ca. 26 advocaten, gevestigd in het centrum van Amsterdam.

Hybride advocatenkantoor

We zijn een hybride advocatenkantoor en combineren algemene juridische kennis – bijvoorbeeld op het gebied van het arbeidsrecht, insolventie, ondernemingsrecht, intellectuele eigendomsrecht, privacy recht en het huurrecht – met specialistisch en hoogwaardig juridisch advies voor het mkb maar juist ook voor specifieke sectoren, zoals de digitale culturele en creatieve sectoren (design, mode, software, innovatieve ondernemers, artiesten en dj’s, sporters, musea) en de reisbranche. We staan ook grote marktpartijen en multinationals bij, bijvoorbeeld als het gaat om namaakbestrijding.

We zijn praktisch en probleemoplossend gericht en hebben een toegankelijke en persoonlijke werkwijze, waarbij we steeds oog houden voor de ontwikkelingen in de markt. Bij al onze advocaten staat het belang van de cliënt centraal. Onze advocaten bezoeken beurzen en congressen, schrijven in de vakbladen, geven les als docent of treden op in de media als expert. Zij verdiepen zich écht in de cliënt en hun branche, omdat je cliënten dan veel beter kunt bedienen. Wij houden van duidelijke, begrijpelijke taal en kijken verder dan het puur juridische perspectief. Bekijk een deel van onze cliënten hier.

Informeel en enthousiast

De omvang van ons kantoor maakt dat iedereen elkaar goed kent. We kennen ieders specialisme en gedrevenheid. Onze secties arbeidsrecht, algemene praktijk, intellectueel eigendomsrecht, privacy, insolventie en namaakbestrijding werken samen waar dat nuttig en nodig is. We versterken elkaars kennis en kunde. Op ons kantoor tref je bewust alle leeftijden aan, want we vinden ervaring net zo belangrijk als gedrevenheid en ambitie. Maar onze advocaten werken ook gedeeltelijk vanuit huis doordat we een hybride werkcultuur omarmen. Ook diversiteit en duurzaamheid vinden we belangrijk. Een ander belangrijk kenmerk van ons kantoor is de informele, niet-hiërarchische en enthousiaste onderlinge sfeer. Er zijn veel borrels en feestjes en zo nu en dan gaan we graag naar het buitenland met elkaar. Kijk voor ons huidige team hier.

Studentstage

Wil jij student-stage lopen bij een specialistisch kantoor? Of juist jouw kennis vergroten in de algemene praktijk? Of ontdekken welke disciplines jou aanspreken en of een groot dan wel kleiner kantoor bij jou past? Solliciteer dan bij ons voor een stage. De student-stage duurt bij ons 2 maanden. Naast goede begeleiding, doe je juridische ervaring op door mee te werken in de dagelijkse praktijk en mee te gaan naar zittingen.

Paralegal

Zo nu en dan hebben we plek voor een paralegal. Als werkstudent kun je dan een aantal dagen per week meedraaien in de praktijk van onze advocaten. Jurisprudentie-onderzoek, privacykwesties of ander uitzoekwerk is dan dagelijkse kost, evenals het schrijven van artikelen.

Advocaat-stagiaire of medewerker

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden om bij ons te werken? Neem dan contact op met onze kantoormanager Ghizlan door een bericht te sturen naar: Gelmorabet@devos.nl of kijk op onze website of op deze pagina voor een overzicht van onze huidige vacatures. Ook paralegals en student-stagiaires kunnen zich bij Ghizlan melden. Stuur wel een CV mee en een motivatie.

De Vos & Partners Advocaten N.V.

Van Miereveldstraat 13
1071 DW Amsterdam

Volg op social media

Vacatures bij De Vos & Partners Advocaten N.V.

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Dit schreef Mr. over De Vos & Partners Advocaten N.V.

Scroll naar boven