Hooghiemstra & Partners

Wij zijn een strategisch en juridisch adviesbureau op het raakvlak van data en recht. Ons team bestaat uit experts op het gebied van gegevensbescherming, bestuursrecht, de complexe zorgwereld en gegevensdeling binnen samenwerkingsstructuren. Wij adviseren publieke en private organisaties in elke sector. Samen met onze opdrachtgevers komen wij tot duurzame oplossingen. Altijd met gevoel voor de maatschappelijke en organisatorische context.

Onze overtuiging

Wij zijn ervan overtuigd dat je data alleen succesvol kunt gebruiken als dit duurzaam en verantwoord gebeurt. Dat wil zeggen: door de maatschappelijke en economische waarde van data optimaal te benutten én data blijvend te beschermen. Zo zorgen wij met jou voor draagvlak, vertrouwen en een uitstekende reputatie.

Onze werkwijze

Wij zijn benieuwd naar jouw organisatie. Wij investeren graag in een langdurige relatie met onze opdrachtgever. Samen met jou leveren wij oplossingen op maat. Daarbij maken wij gebruik van onze rijke ervaring op juridisch, bestuurlijk, academisch en technisch vlak. Lees hier verder voor een indruk van onze diensten. We gaan uiteraard graag met je in gesprek voor een dienst op maat.

 

Hooghiemstra & Partners


Vacatures bij Hooghiemstra & Partners

Artikelen over Hooghiemstra & Partners

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top