Beste dealmakers 2020: het wordt weer een mannenaangelegenheid

De uitreiking voor de beste M&A-advocaat en het beste M&A-kantoor komt er weer aan. Daarbij zijn niet veel verrassingen te verwachten. Er circuleren zeventien namen rond, waarvan drie vrouwen. Die laatste maken vooral kans op de prijs voor jonge M&A-advocaat.

Delen:

Beste dealmakers 2020- het wordt weer een mannenaangelegenheid
Foto: Pixabay

Op donderdag 10 december worden de eerste M&A Awards Online live gehost vanuit de Beurs van Berlage. Welke advocaten en welke kantoren adviseerden het afgelopen jaar bij de meeste en de kostbaarste deals?

Er is een aardige kans dat beste M&A-advocaat van De Brauw Blackstone Westbroek zal komen: van de zes genomineerden voor deze titel komen er drie van dit kantoor (Arne Grimme, Lennard Keijzer en Klaas de Vries). De andere drie genomineerden zijn Onno Boerstra (Van Doorne), Karine Kodde (Allen & Overy) en Michiel Pannekoek (Houthoff).

De genomineerden voor de beste M&A-advocaat mid-market zijn mooi verdeeld over zes kantoren: Dennis de Breij (deBreij), Bram Caudri (Houthoff), Joost den Engelsman (NautaDutilh), Harmen Holtrop (Loyens & Loeff), Matthijs Ingen Housz (INGEN HOUSZ) en Gijs Linse (Allen & Overy). Loyens & Loeff (Guido Derckx) en De Brauw (Henk van Ravenhorst) maken ook kans om de beste M&A-belastingadviseur te worden, samen met mensen die werken bij PwC en JSA Tax.

Zuidas

Het beste M&A-advocatenkantoor zit, zoals te verwachten valt, aan de Zuidas: Allen & Overy, De Brauw Blackstone Westbroek, Clifford Chance, Houthoff, Loyens & Loeff en NautaDutilh maken allemaal een kans. De beste Nederlandse M&A-boutique wordt CORP., deBreij, INGEN HOUSZ, JanssenBroekhuysen Advocaten, Stek of Vriman M&A Lawyers.

Jonge advocaten

Dan zijn er nog genomineerden voor de prijs voor de beste jonge M&A-advocaat: Frank Hamming (De Brauw Blackstone Westbroek), Jasmijn Harms (Houthoff), Victor van Nuland (Loyens & Loeff), Marieke Pols en Jos Somers (beiden NautaDutilh).

Tot slot valt er nog te kiezen uit het beste het beste M&A-kantoor onder Nederlands recht: AKD, Allen & Overy, De Brauw Blackstone Westbroek, Houthoff, Loyens & Loeff en NautaDutilh.

Zo zag de lijst eruit met genomineerden in 2019.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven