Bestuurswisseling bij Dirkzwager advocaten & notarissen

Delen:

Eric BoermaOp 1 januari 2010 is mr. Eric Boerma toegetreden tot het Dagelijks Bestuur van Dirkzwager advocaten & notarissen. Boerma volgt hiermee Marius Werker op, die na zeven jaar zijn bestuursfunctie neerlegt. Naast deze benoeming is Karen Verkerk als voorzitter herbenoemd voor een periode van drie jaar.

Het Dagelijks Bestuur van Dirkzwager bestaat per 1 januari a.s. uit Karen Verkerk (notaris en voorzitter), Frank Delissen (advocaat), Eric Boerma (advocaat) en Marcel Hielkema (bestuurder- directeur).

Mr. Eric Boerma is gespecialiseerd in arbeidsrecht en is sinds 1 januari 2002 vennoot in de sectie arbeidsrecht in de Arnhemse vestiging van het advocaten- en notarissenkantoor. Boerma is tevens solicitor of the Supreme Court in Engeland en Wales.

Robert Rijpstra nieuwe vennoot bij Dirkzwager advocaten & notarissen

Per 1 januari 2010 is mr. Robert Rijpstra MRICS toegetreden tot de vennootschap van Dirkzwager advocaten & notarissen N.V. Robert Rijpstra is advocaat commercieel vastgoed. Hij is in januari 2005 in dienst getreden bij Dirkzwager advocaten & notarissen om de sectie Overheid & Vastgoed van het kantoor in Arnhem te versterken en de vastgoedpraktijk verder uit te bouwen. Rijpstra is gespecialiseerd in het bouw- en huurrecht, het aan- en verkopen van vastgoed, projectontwikkelingen, ruimtelijk ordeningsrecht, aanbestedingen alsmede de specifieke regelgeving voor woningcorporaties. Hiervoor was hij zes jaar werkzaam in de vastgoedadvocatuur in Amsterdam.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven