Bird & Bird naar de Zuidas

Delen:

Het ITO gebouw. Foto Bird & Bird

Advocatenkantoor Bird & Bird opent op 1 januari 2018 een vestiging aan de Zuidas in Amsterdam. Dit ‘kantoor van de toekomst’ in het ITO-gebouw gaat niet de traditionele rol van een kantoor vervullen. Het moet een ontmoetingsplek worden waar samen met cliënten wordt gewerkt aan zaken en kennis wordt gedeeld. Ook is het de bedoeling dat cliënten, advocaten en de staf van Bird & Bird producten en diensten samen verder ontwikkelen.

Transformatie

“Veel van onze cliënten zijn organisaties die een transformatie doormaken die gedreven is door technologie of de digitale wereld,” verklaart Marcus Huisman, managing partner van Bird & Bird in Nederland. “Ze bevinden zich in de regio Amsterdam of komen vanuit het buitenland naar Amsterdam. Denk aan de financiële sector, energie, media en tech-bedrijven.”

Schiphol

Bovendien is de Zuidas dicht bij Schiphol. “En daarmee uitermate geschikt voor onze buitenlandse cliënten en ook voor kantoorgenoten van onze vestigingen in Europa, Azië, en de VS,” vindt Huisman. De hoofdvestiging van Bird & Bird Nederland blijft in Den Haag.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven