Boels Zanders breidt team Bestuursrecht uit

Anouk Hofman en Steven Bastiaans komen, per 1 december 2021 respectievelijk 1 januari 2022, team Bestuursrecht van Boels Zanders versterken. Hiermee is de beoogde uitbreiding van het team gerealiseerd en zet het de groeiambitie van Boels Zanders in Limburg en Zuidoost-Brabant verder kracht bij.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Anouk Hofman is advocaat met ruime en specialistische ervaring in het bestuursrecht. Zij is een gedegen, praktische, maar bovenal verbindende overheidsadvocaat met een duidelijk oog voor de politiek-bestuurlijke verhoudingen van haar werk. Zij is een expert op het gebied van gebiedsontwikkeling en samenwerkingen tussen overheden. Zij publiceert en doceert ook regelmatig over deze onderwerpen. Anouk is tevens rechter-plaatsvervanger bij de rechtbank Limburg, sector bestuursrecht.

Steven Bastiaans is als advocaat begonnen bij een advocatenkantoor in Amsterdam. Naast zijn interesse in algemeen bestuursrecht is hij gespecialiseerd in de bestuursrechtelijke aspecten van het privacyrecht (AVG) en het omgevingsrecht. Hij heeft de Grotius specialisatieopleiding Privacyrecht gevolgd en publiceert regelmatig over dit onderwerp. Steven heeft in 2016 zijn eerste stappen in de advocatuur gezet als student-stagiair bij Boels Zanders.

“Wij zijn erg verheugd met de uitbreiding en versterking van ons team Bestuursrecht. Anouk en Steven nemen ervaring mee en geven daarmee direct een extra kwaliteitsimpuls aan ons team. Daarnaast geloven wij dat Anouk en Steven als persoon goed passen binnen de open Boels Zanders cultuur” aldus Xander Wynands, specialisatieleider Bestuursrecht van Boels Zanders.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top