Carrièrewisselingen bij Jones Day, Griph law & tax, Dirkzwager

Delen:

Onlangs verscheen de nieuwe editie van Mr. Magazine. Hieronder leest u weer een overzicht van carrièrewisselingen die nog niet eerder online in deze rubriek zijn vermeld.

Bij advocatenkantoor Jones Day treedt Lodewijk (Lou) Berger toe als partner in de fiscale praktijk van het kantoor in Amsterdam. Hij komt van het advocatenkantoor Loyens & Loeff.

Per 1 mei heeft Kika Kaldenbach zich aangesloten als partner arbeidsrecht bij advocatengroep Griph law & tax. Kaldenbach was voorheen werkzaam bij Heussen.

Staatssecretaris Teeven heeft per 25 april de aanwijzing van Ineke Meuwese als toegevoegd notaris bij Dirkzwager advocaten & notarissen goedgekeurd. Meuwese is daarmee de eerste toegevoegd notaris van Nederland.  Zij is sinds  2001 als kandidaat-notaris werkzaam bij Dirkzwager advocaten & notarissen.
Per 25 maart is Ruben Berentsen benoemd tot bestuurslid van het Dagelijks Bestuur van Dirkzwager advocaten & notarissen voor een periode van drie jaar. Berentsen is sinds 1 maart 2009 werkzaam bij Dirkzwager. Hij is als notaris gespecialiseerd in onroerend goed en werkzaam op de Arnhemse vestiging van Dirkzwager advocaten & notarissen.

Rick van Viersen (26) is per 1 april in dienst getreden bij Siekman & Stassen Advocaten en Belastingadviseurs.

Marcel Beerse (37) is 1 april gestart als partner bij Baker Tilly Berk Zaandam.

Niels van Loon en Carry Visser zijn als advocaat in dienst getreden van Cleber N.V. in Amsterdam. Van Loon (38) versterkt de corporate litigation/arbitragepraktijk van Cleber. Hij is afkomstig van Allen & Overy. Visser (30) legt zich toe op de faillissementspraktijk en de ondernemingsrechtpraktijk van Cleber. Hij is afkomstig van NautaDutilh.

Advocaten- en notarissenkantoor Boekel De Nerée heeft haar Londense vestiging versterkt met de komst van vastgoedadvocaat Dirk-Jan Gondrie. Gondrie is gespecialiseerd in koop/verkoop en huur van commercieel vastgoed en begeleidt grensoverschrijdende vastgoedtransacties. Hij komt vanuit de vestiging in Amsterdam.

Advocaten- en notariskantoor AKD heeft Hugo Doornhof per 1 april tot partner benoemd. Hij zal als advocaat-partner de praktijkgroep Overheid en Onderneming bij AKD Amsterdam versterken. Doornhof is expert op het gebied van algemeen bestuursrecht, omgevingsrecht en overheidsprivaatrecht en houdt zich daarnaast als gemeenterechtspecialist bezig met intergemeentelijke samenwerking en gemeentelijke herindeling.

Zeeger de Jongh is per 1 mei tot partner benoemd in de praktijkgroep Projects & Real Estate van Allen & Overy. Zeeger is gespecialiseerd in bank- en effectenrecht, in het bijzonder op het gebied van publiek-private samenwerking, ziekenhuis- en projectfinanciering.

Per 1 juni heeft Wilfred Steenbruggen de overstap gemaakt van de ACM naar Bird & Bird in Den Haag. Wilfred heeft zich als jurist bij de ACM specifiek toegelegd op het toezicht op de telecommunicatiesector (voorheen de OPTA). Daarvoor heeft Wilfred ruim 10 jaar ervaring in de advocatuur opgedaan, onder meer als telecom-, privacy- en mediarechtadvocaat bij Brinkhof en De Brauw.

Bellius Advocaten heeft zich onlangs versterkt met Mieke Eversteijn (voorheen advocaat medewerker VMW Taxand, nu advocaat medewerker), Pieter Huisman (voorheen partner/advocaat bij VMW Taxand, nu partner/advocaat), Frits Schneider (voorheen partner/advocaat bij Schneider & Van Dalsum, nu partner/advocaat) en Hanan Bakkali (voorheen advocaat-stagiair bij DLA Piper, nu advocaat medewerker). Bellius is gevestigd in Bussum en heeft met de komst van deze 4 mensen een uitbreiding op het gebied van straf- en bestuursrecht en arbeidsrecht en ondernemingsrecht in huis gehaald.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven