Carrièrewisselingen bij Maverick Advocaten, Brandeis, Rutgers & Posch

Delen:

Hieronder leest u weer een overzicht van carrièrewisselingen die nog niet eerder online in deze rubriek zijn vermeld en die de afgelopen weken bij de webredactie zijn binnengekomen.

Per 1 september 2014 is Charlotte Eijberts werkzaam bij Maverick Advocaten. Charlotte was hiervoor advocaat bij Bird & Bird en heeft ervaring met alle aspecten van het mededingingsrecht. Ze is gespecialiseerd in gereguleerde markten waaronder energie, post en in het bijzonder telecom.

Per 1 september zijn drie partners en hun medewerkers toegetreden tot bureau Brandeis. Het kantoor krijgt nieuwe praktijkgroepen op het gebied van corporate litigation, commercial litigation en cassatie.  De drie nieuwe partners, Jozua van der Beek, Louis Berger en Frank Peters, zijn op hun vakgebieden onbetwiste autoriteiten.

Robert ten HaveRobert ten Have heeft zich per 1 september 2014 aangesloten als partner bij het advocatenkantoor Rutgers & Posch in Amsterdam. Daarvoor was Robert ten Have partner bij Freshfields Bruckhaus Deringer. Bij Rutgers & Posch zal Robert ten Have zijn praktijk voortzetten op het gebied van kapitaalmarkttransacties, fusies en overnames en advisering op het gebied van corporate governance en financieel toezicht.

Igor ThijssenIgor Thijssen zet zijn fiscale (straf)procespraktijk per 1 september voort bij het recentelijk opgerichte niche-kantoor KanPiek Fiscale Advocatuur, gevestigd aan de Keizersgracht in Amsterdam. Thijssen is ruim tien jaar werkzaam in de fiscale advocatuur en was tot voor kort partner bij Jaeger advocaten-belastingkundigen. Daarvoor werkte hij als belastingadviseur en als stafjurist bij het gerechtshof Amsterdam.

Jurjen Mos, partner bij Lexence, is donderdag 7 augustus door de Rechtbank te Amsterdam beëdigd tot notaris. Jurjen adviseert een breed scala aan nationale en internationale cliënten over ondernemingsrechtelijke onderwerpen en naleving op het gebied van het vennootschapsrecht en regelgeving voor (beursgenoteerde) ondernemingen en administratiekantoren.

Kim SchuurmansPer 1 augustus 2014 is Kim Schuurmans werkzaam bij Robert Walters in de functie van Consultant Legal Division. Hiervoor heeft zij zes jaar gewerkt in de advocatuur, de laatste jaren bij Marree en Dijxhoorn advocaten.

Advocaten- en notariskantoor BarentsKrans heeft Joost Fanoy per 1 juli 2014 benoemd tot partner. Joost is gespecialiseerd in alle aspecten van het Europees recht, in het bijzonder het Europees en Nederlands mededingings- en aanbestedingsrecht en is lid van het kartelschadeteam van BarentsKrans. Joost wordt binnen BarentsKrans verantwoordelijk voor de sectie Mededinging & Aanbesteding.

Notaris prof. mr Tea Mellema-Kranenburg is vanaf 1 juli 2014 aangesloten bij Verhees Notarissen te Katwijk. Tea Mellema is hoogleraar Familievermogensrecht aan de Universiteit Leiden en adviseert in complexe nationale en internationale vraagstukken op het gebied van huwelijksvermogensrecht en erfrecht. Zij sluit zich aan samen met kandidaat-notaris mr Elle van Gompel, met wie zij lange tijd in haar specialisme heeft gewerkt.

Per 1 juli treedt Marleen de Putter (1979) toe als partner bij advocatenkantoor Legaltree. Marleen is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en mededingingsrecht. Marleen de Putter stapt over van het Rotterdamse advocatenkantoor Kneppelhout & Korthals N.V.

Janneke Mobron, is per 1 juli 2014 in dienst getreden bij DOEN Legal. De afgelopen acht jaar was Janneke als advocaat werkzaam bij Dijkstra Voermans in Utrecht. Janneke zal zich bij DOEN Legal met name gaan richten op het helpen van klanten in de franchise sector. Daarnaast zal Janneke zich ook bezig gaan houden met de verdere ontwikkeling van diverse innovatieve concepten van DOEN Legal.

Op 16 juni 2014 heeft Gijs van Bolhuis de overstap gemaakt naar Köster advocaten te Haarlem. Van Bolhuis begon zijn carrière in 2006 bij DLA Piper en werkte vervolgens bij Rosina • Eckhart advocaten, welk kantoor in 2012 samenging met Marree & Dijxhoorn advocaten. Van Bolhuis gaat zich bij Köster advocaten voornamelijk toeleggen op de (internationale) handels- en transactiepraktijk en de commerciële contractpraktijk.

Per 16 juni jl. heeft zich Bartosz Sujecki als partner aangesloten bij Bavelaar advocaten te Amsterdam. Bij Bavelaar advocaten zal hij de handels- en ondernemingsrechtelijke praktijk op het gebied van de Duits-Nederlandse rechtsverkeer verder uitbouwen. Bartosz Sujecki is zowel in Nederland als advocaat alsook in Duitsland als Rechtsanwalt beëdigd.

Per 1 juni 2014 is Bart Mendel (48) toegetreden als partner bij het in 2012 opgerichte nichekantoor LUX Advocaten in Haarlem. De afgelopen zeven jaar was hij werkzaam als partner bij Pot Jonker. Zijn werkterrein is het ondernemingsrecht en insolventierecht met een bijzondere focus op doorstarts, bestuurdersaansprakelijkheid en accountantsaansprakelijkheid.

Jan-Koen Sluijs, Dirk Boselie en Pieter van Osch hebben begin juni de deuren geopend van een nieuw kantoor – FLORET. Zij zijn gespecialiseerd in het mededingingsrecht en procederen tegen toezichthouders.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven