Carrièrewisselingen bij AKD Prinsen Van Wijmen, NautaDutilh, Allen & Overy

Delen:

Eveline Sillevis Smitt - AKD Prinsen Van WijmenEveline Sillevis Smitt (47) is per 1 februari 2009 benoemd tot partner bij advocaten- en notarissenkantoor AKD Prinsen Van Wijmen. Zij is afkomstig van Simmons & Simmons, en komt in Rotterdam de vakgroep Bestuursrecht versterken. Smitt begeleidt bedrijven en overheden bij complexe milieuvergunningprocedures en adviseert en procedeert daarbij over milieuaansprakelijkheid, handhavingsacties en milieueffectrapportages. Zij verleent ook ondersteuning bij specialistische milieugeschillen op het gebied van asbest, kernenergie en het afvalstoffenrecht waaronder in- en uitvoer van afvalstoffen (EVOA).

Edwin van Dijk - Bierman AdvocatenEdwin van Dijk (39), sinds 2000 werkzaam bij Bierman Advocaten, is per 1 januari 2009 toegetreden tot de maatschap. Bert Hokken (50) is per dezelfde datum benoemd tot directeur, een nieuwe functie binnen Bierman Advocaten. Hokken is afkomstig van Dirkzwager advocaten & notarissen.

Diederik Stols - BoekxPer 1 januari 2009 is Diederik Stols (39) toegetreden tot de maatschap van het kantoor Boekx advocaten in Amsterdam. Stols was tot op heden verbonden aan het internationale advocatenkantoor DLA Piper. Bij dat kantoor was hij verantwoordelijk voor de opbouw van de media- en entertainmentpraktijk. Die praktijk zal hij nu voortzetten bij Boekx.

Henny Sackers is met ingang van 1 januari 2009 benoemd tot hoogleraar Bestuurlijk sanctierecht aan de Radboud Universiteit. Sackers zal onderzoek gaan doen naar de rechtspleging. De leerstoel is verbonden aan het onderzoekscentrum Staat en Recht van de juridische faculteit.

Sjoerd Meijer - NautaDutilhSjoerd Meijer (41) is onlangs in dienst getreden bij NautaDutilh als counsel binnen de praktijkgroep Verzekering & Aansprakelijkheid. Meijer is gespecialiseerd op het gebied van verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht en is op dit moment betrokken bij het dossier beleggingsverzekeringen. Hij gaf leiding aan de procespraktijk van Lovells.

Arnold Croiset van Uchelen senior partner Allen & Overy Amsterdam Arnold Croiset van Uchelen is op 1 januari 2009 aangetreden als senior partner van de Amsterdamse vestiging van advocatenkantoor Allen & Overy LLP. Hij leidt het kantoor samen met Andrew Thomas die per dezelfde datum managing partner is geworden en met Maarten van den Akker (CFO/COO).
Sietze Hepkema, die de afgelopen tien jaar het kantoor heeft geleid, blijft aan Allen & Overy verbonden en gaat zich weer volledig richten op het bedienen van cliënten en de ontwikkeling van de corporate praktijk. 

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven