Clifford Chance benoemt 9 counsels

Het internationale advocatenkantoor Clifford Chance heeft met ingang van januari negen associates benoemd tot counsel, namelijk: Gregory Crookes, Quirine Eenhorst, Herke van Hulst, Sander Klaassen, Juliette Luycks, Timon Reijn, Nanette Rutgers, Robert Smits en Michiel Sunderman.

Jan ter Haar, managing partner van Clifford Chance Amsterdam: "Wij zijn zeer verheugd deze personen te kunnen benoemen in de rol van counsel en daarmee erkenning te kunnen geven aan de belangrijke bijdrage die zij leveren aan de internationale praktijk van Clifford Chance.  Met deze benoemingen wordt de rol van counsel, welke in veel van de Clifford Chance kantoren reeds langer bestaat,  ook in Nederland ingevoerd, en zal bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de diverse praktijkgroepen."

Gregory Crookes (38) is gespecialiseerd in M&A en joint ventures, en vooral in private equity transacties. Ervaren in cross-border buy-outs, grensoverschrijdende joint ventures, structurering van equity participaties en aanverwant corporate recht en commerciële overeenkomsten.

Quirine Eenhorst (36) is als advocaat en fiscalist gespecialiseerd in beleggingsfondsen en vermogensbeheer, structured finance en derivaten.

Herke van Hulst (35) is gespecialiseerd in M&A, (leveraged) management buy-outs, corporate finance, joint ventures en adviseert cliënten ten aanzien van het ondernemingsrecht in algemene zin, onder meer op het gebied van corporate governance.

Sander Klaassen (33) is gespecialiseerd in financieringen, en (leveraged) acquisitiefinancieringen in het bijzonder, en herstructureringen.

Juliette Luycks (43) geeft mede leiding aan de arbitrage groep. Ze heeft uitgebreide ervaring in nationale en internationale arbitrage waaronder investeringsarbitrage. Juliette is tevens gastdocent op dit gebied aan LL.M studenten van de Vrije Universiteit in Amsterdam.

Timon Reijn (46) is als fiscalist gespecialiseerd in structured finance en corporate en M&A transacties.

Nanette Rutgers (37) is gespecialiseerd in secured bank lending, acquisitie- en projectfinancieringen.

Robert Smits (39) is gespecialiseerd in het effectenrecht en adviseert met name over beleggingsfondsen, vermogensbeheer, effectenhandel en clearing & settlement. Robert doceert voorts regelmatig aan de Vrije Universiteit Amsterdam, Nijmegen Law School en de Academie voor toegepaste rechtswetenschappen.

Michiel Sunderman (35) is als fiscalist gespecialiseerd in corporate en M&A transacties.  Michiel is lid van de Commissie Wetsvoorstellen van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs en publiceert regelmatig over fiscale onderwerpen.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven