Clifford Chance uitgeroepen tot Law Firm of the Year

De IFLR Europe Awards 2022 heeft Clifford Chance uitgeroepen tot International Law Firm of the Year en Law Firm of the Year in Nederland.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Titus de Vries, Managing Partner in Amsterdam: “Het is een eer om erkend te worden door IFLR Europe Awards 2022 voor onze rol in enkele van de meest impactvolle en juridisch innovatieve grensoverschrijdende zaken van het afgelopen jaar. Ik wil onze cliënten bedanken voor hun vertrouwen en geweldige samenwerking, en onze fantastische multidisciplinaire teams in Amsterdam en daarbuiten feliciteren.”

Bij het in ontvangst nemen van de prijs tijdens het IFLR Europe Awards-evenement in Londen op donderdag 5 mei 2022, zei Charles Adams, Global Managing Partner: “We zijn ongelooflijk trots om door IFLR erkend te worden als het toonaangevende advocatenkantoor in Europa. Het winnen van in totaal 12 prijzen voor ons advies over Europa’s meest baanbrekende werk weerspiegelt de kwaliteit en de kracht in de diepte van onze Europese teams.”

Naast de prijzen voor International Law Firm of the Year en Law Firm of the Year in Nederland, ontving Clifford Chance de Team of the Year-awards voor Project finance, Loan, Debt and equity-linked en Financial services Regulatory. Naast Nederland is Clifford Chance ook IFLR Europe’s National Firm of the Year in België en in Luxemburg.

De IFLR Europe Awards erkennen de beste advocatenkantoren in Europa en Clifford Chance’s erkenning strekt zich uit over het volledige scala van markten, in een reeks van prijzen die bestaan uit:

 • International law firm of the year
 • Firm of the year: Netherlands
 • Firm of the year: Belgium
 • Firm of the year: Luxembourg
 • Team of the year: Project Finance
 • Team of the year: Loan
 • Team of the year: Financial services regulatory
 • Team of the year: Debt and equity-linked
 • Deal of the year: Debt and equity-linked: World Bank – UNICEF sustainable bond award
 • Deal of the year: Equity: Hambro Perks Acquisition Company IPO
 • Deal of the year: Loans for your work on Ethypharm refinancing
 • Deal of the year: Project Finance: Karapinar solar plant.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top