Clifford Chance wint Most Innovative Technology Initiative

Advocatenkantoor Clifford Chance is bekroond met het Most Innovative Technology Initiative voor de Clifford Chance IBOR Reform tool.

Delen:

De bekendmaking van de Most Innovative Technology Initiative vond plaats tijdens The Lawyer European Awards 2021. De Clifford Chance IBOR Reform tool, waar het kantoor de prijs voor gekregen heeft, is oorspronkelijk ontworpen voor ABN AMRO Bank N.V., al lange tijd een klant van het kantoor.

“De Clifford Chance IBOR Reform tool is een innovatief product dat inspeelt op de wereldwijde IBOR-hervorming”, vertelt het kantoor, “een van de belangrijkste veranderingen op de financiële markten in de afgelopen jaren. De Clifford Chance IBOR Reform tool, een volledig digitaal en gestroomlijnd proces, stelt banken in staat om duizenden contracten voor financiële producten op een efficiënte manier aan te passen, wat resulteert in ongeveer 60% kostenbesparing en 60% tijdsbesparing.”

Slim gebruik van hightech tools

De jury van The Lawyer European Awards 2021 merkt op: “Gefeliciteerd, Clifford Chance. De juryleden hebben jullie hoog beoordeeld voor jullie slimme gebruik van meerdere hightech tools. Jullie hebben duidelijk ongelooflijk hard gewerkt om een uitstekend product te creëren. Wij vonden dit een eersteklas voorbeeld van een advocatenkantoor dat voor zijn cliënt boven alles gaat. Gefeliciteerd met jullie overwinning.”

Bas Boris Visser, Global Head of Innovation and Business Change bij Clifford Chance: “Innovatie is een kernelement van onze strategie bij Clifford Chance en wij zijn toegewijd aan het leveren van creatieve, op waarde gebaseerde oplossingen voor onze cliënten. Onze IBOR Reform tool voor ABN AMRO is een uitstekend voorbeeld van hoe een internationaal, cross-functioneel team van partners en specialisten een aanpak ontwerpt voor het leveren van juridische diensten die sneller, eenvoudiger, efficiënter en robuuster is. Erg trots op Ilse van Gasteren, Jeremy Walter, Anthony Vigneron, Carissa Schiller, Alice Ayling, Jurgen van der Meer, Dana Meijler-Gross, Emily Brittain, Béatrice Blois, Kenny Fyfe, en vele anderen voor het leveren van deze geweldige oplossing.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven