Congres ‘De Scheiding van de Toekomst’

Delen:

De vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingmediators (vFAS) organiseert het congres ‘De Scheiding van de Toekomst’ op woensdag 14 september in de Nieuwe Kerk in Den Haag. Staatssecretaris Teeven van Veiligheid en Justitie neemt daar de resultaten van het onderzoek ‘Scheiden in Nederland 2011’ in ontvangst.

De resultaten van het onderzoek, dat is uitgevoerd door TNS Nipo in opdracht van de vFAS, zullen tijdens de congresdag gepresenteerd worden.

Experts uit het veld zullen spreken over de trends en ontwikkelingen rondom scheiden. Gedurende de dag is er volop gelegenheid om in gesprek te gaan met advocaten, mediators en andere scheidingsprofessionals. Ga voor het volledige programma en aanmelding naar www.scheidingvandetoekomst.nl.

Donderdag 15 september organiseert de vFAS de Dag van de Scheiding om aandacht te vragen voor de grote maatschappelijke problemen die een echtscheiding met zich meebrengt. De scheidingsadvocaten van de vFAS zijn dan beschikbaar voor vrijblijvend advies.

Voor meer informatie: www.dagvandescheiding.nl.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven