Congres ‘Strategisch fitness voor advocatenkantoren’

Delen:

Health-and-Fitness-NewsBij veel advocatenkantoren daalt de omzet of blijft deze hooguit gelijk. Toch zijn er nog steeds advocatenkantoren die niet vatbaar lijken voor de barre economische omstandigheden. Het geheim van deze ‘winnende’ kantoren? Een duidelijke strategie en een topconditie om deze strategie met het hele kantoor in praktijk te brengen. ‘Strategisch fitness voor advocatenkantoren’ is dan ook het thema van het Advocatuur Congres 2013 dat plaatsvindt op 7 en 8 november.

In twee zeer intensieve dagen krijgen de deelnemers handvatten voor het ontwikkelen van een visie, het neerzetten van een strategie en de implementatie daarvan. Toonaangevende sprekers bieden de nieuwste inzichten over onderwerpen als innovatie, strategie, marketing, leiderschap en personeelsmanagement.

Ga voor meer informatie en aanmelding naar www.advocatuurcongres.nl.

Het congres wordt georganiseerd door Hokken Management & Advies.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven