Juridisch nieuws

Heeft u uw wervingscampagne al ingeschreven voor de Gouden Toga?

Er kan ingeschreven worden voor de Gouden Toga! Heeft uw kantoor een bruisende wervingscampagne ontwikkeld of een briljante boodschap neergezet met een print-, online- of social mediacampagne? Of misschien wel een combinatie daarvan? Dan kunt u deze inzenden en meedingen naar een van de Mr. Awards voor de beste arbeidsmarktcommunicatie en employer branding.

Net als vorig jaar zijn er drie felbegeerde prijzen te winnen:

  • de Gouden Toga
  • de Gouden Bef
  • de Gouden Sleutel.

Rotterdam Law Firm Ploum was vorig jaar de grote winnaar. Het kantoor won twee van de drie prijzen, namelijk de vakjuryprijs, de Gouden Toga, en de Gouden Sleutel, die werd uitgereikt door de jury van starters en studenten. CMS was met de campagne Ben jij te slim om alleen advocaat te zijn de afgetekende winnaar van de publieksprijs: de Gouden Bef.

Wilt u uw advertentie of campagne aanmelden voor de prijzen van 2019, meld deze dan nu aan. Inzenden kan tot 10 oktober.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

Webmeester

Webmeester

Recente vacatures

Recente vacatures