Mediationcongres: De kracht van samen borrelen

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Mediators in alle soorten en maten kwamen af op het Mediationcongres ‘De kracht van samen’, eind november in Spant! Bussum. Een flink deel van hen was jurist. Na plenaire ‘keynotes’ van Zuidaspredikant Ruben van Zwieten en rolstoeltennister Esther Vergeer waren er workshops over onderwerpen als ‘Mindful mediaten’, ‘Generaties en medition’ en ‘De kracht van samen, maar taal is wel een dingetje…’ Ook was er een pubquiz, waar bijzonder hoogleraar mediation Dick Allewijn bij twijfel als jury fungeerde. Uiteraard werd na afloop geborreld, Chris van Houts was er bij en fotografeerde iedereen van links naar rechts.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Ook interessant:

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top