Symposium voor 150-jarige WPNR

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Fatik Ibili (Hof Den Haag/Rijksuniversiteit Groningen), José Vlas, dagvoorzitter Paul Vlas (Hoge Raad/Vrije Universiteit) en Marek Zilinsky (Houthoff/VU)

Het Weekblad voor Privaatrecht, Notariaat en Registratie, in de juristenmond beter bekend als WPNR, bestaat maar liefst tien keer zo lang als Mr.: 150 jaar. De Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie en Sdu trakteerden de jarigen eind januari op een symposium in de Utrechtse Munt. Onder de titel ‘Recht vooruit’ werd aandacht besteed aan digitale ontwikkelingen in het recht en de rol van juristen in een veranderende wereld. Uiteraard werd de middag afgesloten met een borrel. Fotograaf Chris van Houts legde de aanwezigen van links naar rechts vast.

 

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Ook interessant:

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top